Netherlands

Zoontje Kim Feenstra kan al bíjna naar de kapper: giga haardos te zien op schattige nieuwe foto

Kim Feenstra (35) is al ruim een maand de trotse moeder van zoontje Brooklyn. Hoewel ze eerder aangaf haar mannetje niet in beeld te willen brengen, deelt ze af en toe toch snippers van haar grote nieuwe liefde.

Zo verschijnt vandaag de duidelijkste foto van het mannetje ooit in haar feed, waarop te zien is dat het ventje beschikt over een nu al weelderige haardos.

Duidelijkste foto zoontje

De van de zijkant geschoten foto van de in een handdoek gewikkelde Brooklyn Baby is om op te vreten. Ook Feenstra zelf is helemaal verliefd op de kleine man, die qua hoeveelheid haar nog nét niet kleine Kae (van Naomi van As en Sven Kramer) overtreft. “Jij bent mijn alles. En alles dat ben jij”, schrijft ze onder meer bij het zoete plaatje. “Mijn leven staat op zijn kop. Maar ik sta op mijn kop, zo blij.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Onvoorwaardelijke liefde

Daarnaast laat ze weten dat alles zo anders is, zo heeft ze het nog nooit eerder gekend. “Onvoorwaardelijke liefde en met liefde koester ik elk moment. Ook de uren dat ik het soms even niet zie zitten, en de vermoeidheid toe slaat, Ben jij elk uur opnieuw mijn allerliefste, mijn allermooiste daad.” Kim belooft haar zoontje lief te hebben en er altijd voor hem te zijn: haar hele leven lang. “Dat is mijn belofte aan jou en die zal ik nooit verbreken. Ik hou van jou, kleine man.”

Haardos maakt indruk

Het is wederom de flinke bos haar van het mannetje die kan rekenen op complimenten. “Heeel lief Kimmie. En..#hairgoals”, reageert Fatima Moreira de Melo. Ook Kimberley Klaver kan het niet laten om er iets over te zeggen: “Dat haar!”, gevolgd door emoji’s met hartjesogen. Ook Kelly Weekers, Kim Kötter, Annemarie Keizer, Chantal Janzen en Anna Nooshin reageren lief op de foto.

Lees ook:
Kim Feenstra voor het eerst naar buiten met zoontje Brooklyn

Bewust buiten beeld

Kim heeft al heel wat kiekjes gedeeld van haar pasgeboren zoon, maar laat zijn gezichtje bewust buiten beeld. Vlak voor zijn komst liet Kim al weten niet veel van haar zoon te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van haar zoon te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story |Beeld: Instagram

Football news:

Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent
De voormalige Borussia Dortmund middenvelder Grosskreutz eindigde zijn carrière. De wereldkampioen is 32 jaar oud ... En Kevin Grosskreutz heeft zijn pensioen aangekondigd. Kevin Grosskreutz beëindigt zijn professionele carrière. We zijn allemaal Dortmund jongens! Dank je, Kevin! - schreef de persdienst van Borussia Dortmund. Grosskreutz speelde voor Borussia, Galatasaray, Darmstadt en Jurdingen van de Duitse 3e Liga. Met Dortmund won hij twee Duitse kampioenschappen, twee Super Cups, een beker en bereikte hij de finale van de Champions League 2012-2013. Met het nationale team werd hij wereldkampioen 2014
Marcel overweegt Valverde ' s Afspraak. Ex-Barca coach wil niet naar een club gaan die geen titels claimt.Marseille overweegt Ernesto Valverde, die voorheen verantwoordelijk was voor Barcelona, aan te stellen als hoofdcoach. De positie van Andre Villas-Boas in het team is minder stabiel geworden na de recente nederlaag tegen Monaco (1:3). Valverde zelf wil echter niet de Franse club leiden. De 56-jarige hoopt een team te leiden met een reële kans om titels te winnen, en hij beschouwt Marseille niet als zodanig. Valverde is sinds januari 2020 werkloos. Marseille staat op de zesde plaats in de Franse competitie met 32 punten na 20 wedstrijden