Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Dingen die je hoop geven

Begin november verschijnt het langverwachte nieuwe boek van de wereldberoemde boeddhistische monnik Haemin Sunim: Dingen die je hoop geven. In dit werk deelt hij wijsheden om moeilijke tijden te doorstaan en leren accepteren. Hij gaat over zijn oeuvre en leven in gesprek met Mischa Blok. Wil jij daarbij zijn, vrijkaarten voor dit event inclusief meet & greet zijn nog te koop, maar ook te winnen.

In zijn werk geeft de monnik Haemin Sunim een moderne draai aan het boeddhisme. Na zijn debuut Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt, verkent Sunim in zijn nieuwe boek hoe om te gaan met tegenslagen. Of het nu gaat om het kwijtraken van een baan, het beëindigen van een relatie, het krijgen van een nare diagnose of een andere onverwachte tegenvaller, het leven verloopt niet altijd zoals we willen.

Maak kennis met wijsheden en mantra’s voor het omgaan met tegenslagen van de inspirerende boeddhistische leermeester Haemin Sunim. Of je nu je baan kwijtraakt, liefdesverdriet hebt of geconfronteerd wordt met een nare diagnose of een andere tegenvaller: het leven verloopt niet altijd zoals we willen. Verlies, ziekte, burn-out en liefdesverdriet horen nu eenmaal bij het leven, maar in dit boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt.

Over de sprekers

Haemin Sunim is een boeddhistische monnik die voor zijn studie naar Amerika verhuisde. Daar studeerde hij aan Berkeley, Harvard en Princeton en doceerde Aziatische religies aan Hampshire College. Inmiddels woont hij weer in Zuid-Korea en is hij uitgegroeid tot een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

Foto: Keke Keukelaar

Mischa Blok (moderator) is een Nederlands radiopresentator, schrijver, verslaggever en documentairemaker. Voor NPO1 presenteert ze Miss Podcast, VINK en Liefdeslessen. Eerder werkte ze onder meer bij Radar Radio, EenVandaag, Tussen Droom en Daad en BNR Nieuwsradio.

Meet & Greet

Op  wordt hij geïnterviewd door journalist, interviewer en schrijfster Mischa Blok in de Oude Lutherse Kerk te Amsterdam. Daarna volgen vragen uit de zaal, kun je boek laten signeren en misschien zelfs een vraag stellen aan de Haemin Sunim..

Zin in?

Wij mogen 2×1 vrijkaarten weggeven voor dit speciale event! Kans maken? Deel je gegevens in onderstaand winformulier en vermeld in de comments wat jouw hoop geeft. Meedoen kan t/m 25 oktober. Winnaars krijgen via mail bericht.