Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Twee tips over doodgestoken trucker Hazeldonk, identiteit is nog niet zeker

Door onze nieuwsredactie

De politie zoekt nog steeds naar de persoon die de vrachtwagenchauffeur heeft neergestoken op een parkeerplaats bij Hazeldonk. De bewusteloze chauffeur werd zaterdagavond bij de grensovergang met België gevonden en overleed kort daarna. Tot nu toe zijn twee tips over met misdrijf binnengekomen, zegt de politie tegen NU.nl.

Een van de binnengekomen tips gaat over een verdachte situatie, zegt de politie. De andere tip draait om dashcambeelden die door een tipgever aan de politie zijn gegeven. Of ze bruikbaar zijn, onderzoekt de politie nog. Dinsdag werd in Opsporing Verzocht aandacht gegeven aan de zaak.

Rond 19.20 uur zaterdag kwam bij de politie een melding binnen over een bewusteloze man midden op de parkeerplaats bij de grensovergang (vanuit Antwerpen richting Breda). Er is nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat is niet gelukt. Het bleek om een vrachtwagenchauffeur uit Oost-Europa te gaan. Zijn identiteit is nog niet formeel vastgesteld, zegt de politie.

De politie heeft met meerdere teams onderzoek gedaan en alle vrachtwagenchauffeurs die op de parkeerplaats stonden benaderd. Ook automobilisten die op de parkeerplaats reden, zijn ondervraagd. Daarnaast kijkt de politie naar camerabeelden. Hazeldonk is een bekende en meestal drukbezochte grensovergang.

Lees meer over:

Binnenland