Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Twee mannen opgepakt na kilometerslange achtervolging over A50

Twee mannen zijn in Hernen in Gelderland opgepakt na een kilometerslange achtervolging over de A50. De achtervolging ging woensdag aan het eind van de middag onder meer door Brabant, waar meerdere politiewagens achter de gevluchte mannen aan reden.

De mannen reden over de vluchtstrook en haalden andere auto’s in. Vanaf Eindhoven kwamen in de richting van Gelderland zeker acht politiewagens achter de mannen aan. Een auto werd bijna geramd door de verdachten, toen ze op de verkeerde weghelft belandden.

De achtervolging stopte uiteindelijk in Hernen, net aan de andere kant van de Maas, nadat het tweetal achterop een andere auto reed. Daarna kon de wagen worden klemgereden door de politie. De mannen zijn uit de auto gehaald en opgepakt.

Wat er aan de achtervolging vooraf ging, wil de politie nog niet zeggen. "Het heeft te maken met een incident eerder in de middag. Dat is nog onderdeel van het onderzoek", zegt een woordvoerder van de politie in Gelderland. De woordvoerder kon ook niet zeggen waar het incident zich afspeelde.