Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Zo stelt de Toyota FT-Se angstige autoliefhebbers gerust

Toyota FT-Se
(Afbeelding: Toyota)

Elektrische auto’s zijn saai en bieden nauwelijks beleving! We begrijpen dat hardcore petrolheads dat vinden. Maar met rijplezier komt het echt wel goed, zo stelt de Toyota FT-Se ons gerust.

Het regent elektrisch spektakel in Tokio, waar deze week een grote autoshow wordt gehouden. Honda verrast ons met een nieuwe Prelude en Mazda zet een prachtig sportwagentje op de beursvloer neer.

Spectaculaire Toyota FT-Se

Toyota gaat ook op de sportieve toer en tovert deze spectaculaire FT-Se uit de hoge hoed. Hij ziet eruit als een futuristische MR-2, met dus de motor in het midden.

Met achterwielaandrijving?

Al gaat dat voor de Toyota FT-Se niet op, natuurlijk. Hij is elektrisch, met waarschijnlijk zijn motoren aan de achterkant, gezien de (digitale) dwarsplaten die Toyota de wereld in stuurt.

Nu hopen dat Toyota deze elektrische Land Cruiser zó in productie neemt

Zou GR een merk worden?

Opvallend is dat er geen Toyota-badges op de FT-Se zijn geplakt, maar GR-beeldmerkjes. Zou dat een hint zijn? Dat Toyota van zijn sportieve GR-label een DS- of Cupra-achtig merk maakt?

Het zou ons niks verbazen als Toyota in de toekomst een soortgelijke sportcoupé op de markt brengt. Het Japanse merk werkt al jaren aan een vlotter imago, met onder meer de GR Yaris, GR Supra en GR86.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.