Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Slachtoffer Bilal Wahib raakte al z’n vrienden kwijt na incident

Bilal Wahib

De minderjarige jongen die in 2021 op Instagram door acteur en rapper Bilal Wahib werd uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor geld, ondervindt nog steeds dagelijks hinder van het incident. De inmiddels 15-jarige Leonardo heeft bijvoorbeeld nog altijd geen vrienden.

De jongen vertelde dinsdagavond in de RTL 4-talkshow Humberto hoe het nu met hem gaat. Zelfs na twee jaar wordt hij naar eigen zeggen nog niet met rust gelaten. “Ik heb niemand”, zo deelde hij, waarbij duidelijk te zien was dat hij het er moeilijk mee heeft. “Ik ben door m’n eigen beste vriend in elkaar geslagen. Hij deed mee met de andere jongens die mij pestten.”

Buitengesloten

Het leven van Leonardo is volgens hem totaal veranderd. Voorheen was hij veel op straat te vinden met z’n vrienden maar dat gebeurt nu niet meer. “Ik word buitengesloten en heb het gevoel dat ik geen vrienden meer kan krijgen. Ik vind het echt ‘fucked up’ dat ik geen vrienden heb. Ik dacht dat m’n vrienden me juist zouden steunen.” De jongen krijgt wel veel steun vanuit z’n familie.

Acteren

Leonardo, die vorig jaar ook al eens naar buiten kwam met zijn verhaal bij NOS, hoopt uiteindelijk andere kinderen die slachtoffer worden van eenzelfde incident te helpen bij de nasleep. Ook wil hij gaan acteren.

‘Volstrekt misplaatste actie’

Wahib werd niet vervolgd voor zijn veelbesproken actie. Justitie seponeerde de zaak ondanks dat er sprake was van een strafbaar feit omdat het van mening was dat het ging om “een volstrekt misplaatste actie”.