Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

OVV: Veel te veel Hugo de Jonge tijdens corona

Hugo had maar één dogma; Baat het niet dan schaad het ook niet.

Helaas klopte dat laatste niet. Daarnaast vind ik persoonlijk het optreden op het malieveld nog steeds crimineel en we zouden daar eigenlijk nog iets mee moeten. Gevaarlijk precedent zo.

Hugo is de ergste splijtzwam in de samenleving gebleken, samen met Kuipers, Koopmans en Van Dissel.

Hugo bouwt helemaal niks. En volgend jaar kan je een flinke dip in de bouw verwachten.

: dat onderzoek zal er komen maar iedereen zal ook begrijpen dat het pas gaat starten als er een nieuw kabinet zit. Daarbij is vooral van belang of er fouten zijn gemaakt die vermeden hadden konden worden met de kennis van toen. Het lijkt er veel op dat tijdens het begin van de pandemie de politiek (nationaal en europees) in tunnelvisie terecht is gekomen. Maar voor we weten of dat zo was zijn er nog wat extra onderzoeken nodig. En het had erger gekund he, kijk naar de aanpak in china en wees stiekem blij dat hier die afslag niet genomen is

▼ 5 antwoorden verborgen

Ondanks dat de coronaperiode nu achter ons ligt vind ik dat er tegenwoordig ook nog steeds veels te veel Hugo de Jonge in de maatschappij aanwezig is. Graag zou ik zien dat Hugo een van de uitverkorenen wordt die in de raket van Elon Musk mee mag naar Mars, dan zijn wij die nietsnut in ieder geval kwijt!

En dan daar vertellen dat iedereen binnen moet blijven omdat de luchtkwaliteit zo slecht is...

“De OvV vindt dat het kabinet – kijkend naar de aanbevelingen uit de drie rapporten – op korte termijn maatregelen moet nemen om beter voorbereid te zijn op toekomstige langdurige crises. In een begeleidende brief aan het kabinet formuleert de OvV overkoepelende lessen. Deze kunnen ook van betekenis zijn voor de Tweede Kamer in de afweging om wel of niet een parlementaire enquête te starten. Daarom sturen we deze brief ook aan de voorzitter van de Tweede Kamer”, aldus Van Dam

Ik acht het verstandig dat ons gretige demissionaire kabinet hier vanaf blijft.

Geen zorgen. Bij de te nemen voorzorgsmaatregelen voor op de korte termijn zorgt Rutte voor een inlegvelletje.

Ik weet niet meer wwelke portefeuilles Hugo allemaal heeft als minister, maar vandaag stond dit op het programma:
"In gesprek met studenten van de Evangelische Hogeschool over geloof en politiek. Over keuzes maken en het kompas waarop je vaart, over beeldvorming en werkelijkheid, over omgangsvormen. Mooi gesprek." (zie X
twitter.com/hugodejonge/status/171714... )

*over beeldvorming en werkelijkheid.* Tsja, daar weet Hugo heel veel van.

Nou idd, over de uberijdelste minister die we ooit hadden, valt wel een boek te schrijven. Maar niet aan beginnen, wordt zo'n negatief verhaal. Nu ook, of nu helemaal, als demissionair-minister van wonen...
Daarom maar even tot de inhoud beperken. Het is toch verdorie niet kinderachtig wat ze daar met elkaar uitvraten in die (op z'n minst) lastige periode van ons leven...

In het derde rapport over de aanpak van de coronapandemie staat dat het kabinet tijdens de coronacrisis te lang vast hielt aan de gekozen kortetermijnstrategie. Deze was erop gericht om de ic's open te houden en de gezondheidseffecten op korte termijn aan te pakken. Dat concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het derde en laatste rapport over de crisisaanpak van het kabinet in de periode van januari 2020 tot en met september 2022. Die aanpak bleef leidend voor de besluitvorming in de hele periode, ook toen de crisis van een acute gezondheidscrisis overging in een langdurige crisis met brede maatschappelijke gevolgen. Uit het onderzoeksrapport blijkt dat het kabinet de coronacrisis de gehele periode als een gezondheidscrisis behandelde, met de bezetting van de ic-bedden als uitgangspunt. Dat was telkens leidend bij afwegingen om in te grijpen of maatregelen af te schalen. Naarmate de crisis langer duurde ontstonden er ook andere problemen, zoals postcovid, gezondheidsproblemen door uitgestelde zorg en bredere maatschappelijke problemen, maar het kabinet paste de strategie hierop niet aan.

En de Kamerleden dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was #deel18593

Helaas vindt hij zichzelf een slimme vent.
Gaat zijn foute rol glashard ontkennen om vervolgens over de volgende drol uit te glijden.
Gevaarlijk domme kerel.

Dit is nou echt een rake typering van HdJ. Man heeft enorm veel schade aangericht. Laakbaar.

En Hugo schijnt net als Rutte vaak te vergeten wat hij wel en niet gezegd heeft. Ik ben geen FvD fanboy, maar dit filmpje over Hugo zegt veel, heel veel over het nieuwe leiderschap.
twitter.com/KuijpersSander/status/171...

Zag dit live en m'n bek viel er van open idd. Walging dekt niet de lading.

Ik wel fan , misschien zouden dat er meer moeten zijn . Ooit komt het goed met FvD.

▼ 3 antwoorden verborgen

Hugo in retraite bij de nonnetjes de rest van zijn leven. Heerlijk idee.

Precies, vooral die avondklok was geweldig. Lichten uit op je fiets en bij iedere auto even de berm in duiken.

Dat ja. En dan is er een kabinetslid dat het niet eens is met de gekozen route, wordt die eruit gebonjourd. En dan zijn er nog personen die dat terecht vinden omdat het kabinet als één mond spreekt. Dat deden ze in Duitsland halverwege vorige eeuw ook. We weten hoe dat is gegaan.

Afgegaan op de massa's die voor de injecties en andere gekkigheid gegaan zijn denk ik niet dat je op die manier een meerderheid gaat binnenslepen.

Gelukkig staat de WHO dan ook op het punt de verantwoordelijkheden van de democratisch verkozen volksvertegenwoordiging uit handen te nemen, uiteraard geheel belangeloos en in ons aller belang.

Waar ik vooral benieuwd naar ben is hoe zijn vrouw en kinderen naar hem kijken. Steunen ze hem door dik en dun, vergoelijken ze zijn beleid onder de noemer 'jij kon er ook niets aan doen, het moest' of hebben ze ook een hekel aan hem?

Maar het leverde ons wel het stamcafé op, dus het was niet alleen maar kommer en kwel.

Dronkenmans gezwijmel, liedje hier liedje daar, voor jou lieve xxx, slaap zacht blabla.. nu word ik eigenlijk pas echt boos op Hugo.

@John McClane | 25-10-23 | 15:05: ik lees in het stamcafe altijd de tegels tot +/- 00.00uur en na 7.30uur. Dan loop je al die onzin mis.

Mee eens, Hugo heeft ons over veel laten nadenken.
Dank voor uw stem(geluid).

▼ 2 antwoorden verborgen

Hugo was een fotomodel die dacht dat hij minister was, of zoiets. Moet haast wel want van echte bewindslieden mag je meer verwachten dan holle leuzen.

Hugo heeft corona opgelost EN Hugo bouwt eigenhandig 1 miljoen huizen in 3 maanden.

Was dat niet John McClane, of Chuck Norris?
Ik ken Hugo toch echt alleen van zijn schoenen en dat hij niks kan.

Hee, da's Hugo!
www.youtube.com/watch?v=pVz0k5AzM6A
The Joker-Hospital scene

Ik ken hem van die hond en die banaan, de rest is niet blijven hangen.

Wie is die Hugo? Ik ken een Freek en die is totaal niet leuk of interessant...

REAGEER OOK