Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

LIVEBLOG 48. Erdogan vindt dat Israël handelt als 'terroristische organisatie' (en Hamas niet), weer Israëlische aanvallen op Syrië

Beste Erdo, in dat geval is de PKK ook niet terrorsistisch. En blijf meteen ook uit Koerdisch gebied in Syrie.
youtu.be/DYq_mqslGDw?si=2xq_qjIN4YOXy...

Turkije snapt ook wel, er is geen toekomst voor de hele regio met hamas in Gaza -dit 'incident' geeft ruimte om het eens en voor alitjd weg te vagen.
Het is de enige mogelijkheid om zelfs ook maar te durven dromen over een eigen Palestijnse staat - tevens een mooi excuus waar o.a. EU landen mee zullen komen in het post-hamas tijdperk.

Egypte, Jordanie en Libanon zijn daarnaast maar wat blij als hamas straks niets meer is dan een militante padvinderij - qua slagkracht volledig uitgeroeid en verdreven uit de regio, met wat rijke restanten in enkele golfstaatjes.

Hahaha, die tijd is voorbij... die mevrouw met snor is ook niet meer welkom voor de verkiezingen.

Ik zou wel willen weten wat er achter de schermen allemaal wordt gezegd. Het beeld van het M-O zou wel eens heel anders kunnen worden dan.
Kijk naar de daden, wie helpt wie, wie zegt van alles maar doet eigenlijk niks, hoe worden burgers behandeld, etc.
Daar zou je alles wat je doet op moeten baseren, en geen geld en hulp sturen op basis van 'zielig' zonder eisen te stellen.


Dat is nu net het super-wrede. Er zitten zoveel haken en ogen aan. Er zijn zoveel belangen. Denk dat ze echt op dit moment overal in de wereld wel een mening hebben over de staat die sinds. ---
Wiki: De staat Israël werd in 1948 gesticht na bijna 2000 jaar Joodse diaspora en 55 jaar van zionistische actie. Na de oprichting van de Zionistische Wereldorganisatie eind 19de eeuw en met name nadat de Britten het mandaat over Palestina hadden verkregen emigreerde een steeds groter deel van de Joodse wereldbevolking naar Palestina. De grootste zionistische immigratiegolf in 1949. In april '20 woonde 47% van alle Joden in Israël; van wie 43% zichzelf als seculier beschouwt. Onder religieuze Joden neemt het % ultra-orthodoxen langzamerhand toe. Zo'n 21% van de Israëlische bevolking is Palestijns (door Israël Arabieren genoemd); dit zijn onder meer moslims, christenen, druzen en bedoeïenen. ---
Ben Christelijk, zelfs in de tig-stromingen in NL is er grote verdeeldheid over deze kwestie. Ook niet gelovigen weten natuurlijk dat Joden het volk van God zijn. En we hebben heel veel sympathie met hen, al was het alleen maar door WOII. Maar het volk van... is volgens mij wat anders dan het geografische Israël zoals het nu is. Betekent 'God heerst' overigens.
Dan heb je nog de Palestijnse Staat (in '64 door de PLO opgericht). Jeruzalem is de belangrijkste stad voor meer dan 2 geloven.

Je kunt in elk geval niet 1 land over 1 kam. Liever helemaal niet generaliseren.

Joden trokken naar Israël als zijnde een land waar ze veilig zouden zijn na eeuwenlange vervolging.

Dat ze zelfs daar niet meer vrij zijn, dat er een roep gaande is om een heel democratisch land van de kaart te geven, vind ik meer dan stuitend. Voor de bewoners, voor de Joodse medemens is het zeer angstig en traumatisch

Linke soep met al die in gebrekkig Nederlands, rapporten schrijvende, Turks/Nederlandse ambtenaren in ons land, waar ambtenaren de dienst uitmaken.

Laten we ook vooral de agenda van heer erdo niet vergeten. Z'n steun is nog nooit zo laag geweest, enkel de diaspora houdt hem in de zetel, en de gunst die hij hen geeft (ze kunnen hun euros als koningen uitgeven in Turkije terwijl hun eigen munt minder waard is als pleepapier) zorgt ervoor dat de gemiddelde Turk in Turkije leidt. De grote steden is ie al verloren. Dus een (proxy) oorlog komt hem goed uit. Dat gaat hem stemmen opleveren. Hij geeft niks om de Gazanen. Alles wat niet Turks is zijn ze liever kwijt dan rijk. (Syriërs zijn bijvoorbeeld hardstikke ongewenst daar als vluchteling, en dan hebben we het nog niet eens of Armeniërs of Koerden)

Volgens mij is Orban de president van Turkije, wat denkt die Erdogan toch zeg.

Turken, waar zijn jullie Joden? Volgens mijn schoonfamilie zijn er heel veel Joden in Turkije. Maar liefst 30.000.. En dat op een bevolking van ruim 80 miljoen. Dat is niets. Ja, Turken waren in het verleden best open voor Joden, vooral tijdens de oorlog. Maar sinds Erdogan is het er niet beter op geworden.

Ben vanuit logistieke en stedenbouwkundige achtergrond wel benieuwd naar hoe die infrstructuur van dat ondergrondse web in Gaza eruit ziet. Bouwtekeningen van de ondergrondse (snel)wegen, achtergrondinfo over het creatieve brein, etc. Ik stel me er een hi-tech termietenburcht bij voor, maar of dat beeld klopt..?

Het kan ook gewoon zijn dat zijn duim nog vies is, omdat hij die in de reet van een andere broerder had gestoken?

Dus? Moeten ze zich beetje bij beetje, keer op keer laten afslachten totdat de joden een keertje op zijn, omwille de "goodwill"?

Nog meer haat? Iedereen die nu haat, haatte al hoor. Die hebben geen reden nodig om Israel te haten. Ze hebben alleen nu een reden om het nog meer te tonen.

Net zoals Narrokanen ontberen Turken elke vorm van zelfreflectie en kritiek. Er is geen volk hypocrieter wanneer het gaat over geloof, rechten van minderheden, vrouwen, of mensen met een andere sexuele voorkeur. Het beste is om er niet teveel aandacht aan te besteden. Het is vooral voor de diaspora en het eigen stemvee maar voor de rest is de Sultan al lang niet meer serieus te nemen.

Tante Erdo, hou jij je maar bezig met die minstens 1000 journalisten die weg zitten te rotten bij jou à la midnight express.

Net zoals Hamas geen terroristen zijn, zo is Erdogan geen president. De wereld is plat, Istanboel heet Constantinopel en we leven in 1096. Ik heb een gat in mijn spijkerbroek en het stormt in de woestijn. Dat is nog eens wat je noemt Kruis-tocht.

Prachtig toch ? , alle klapharken bekennen kleur en zo is je duidelijk wie waar staat.

Gekke Turken. Geef Constantinopel maar weer terug aan de Grieken ofzo.

De turken kunnen beginnen met het teruggeven van noord Cyprus.

Dat was ook geen lekkere oorlog in 1974.

"Nauwelijks vijf dagen later, op 20 juli, vielen Turkse troepen Cyprus binnen. Het was het begin van een lange reeks gruwelijkheden. Dorpen werden platgebrand, jonge mannen standrechtelijk geëxecuteerd en vrouwen verkracht."

Islam is vrede, zeggen ze.

Leraren geven aan dat kinderen zich niet kunnen concentreren en eentje heeft zelfs een lespakket geschreven. De vraag is eigenlijk; waarom hebben deze kinderen hier zoveel emotie bij en niet bij al die andere dingen die moslims elkaar aan doen; Jemen, de westelijke Sahara, Soedan.
Het is toch te belachelijk voor woorden dat wij deze massahysterie hier gedogen.

De spontane interesse in geschiedenis op school is hartverwarmend.

<Cynisme -modus off>

: En dan te weten dat de Al-Aqsa moskee niet eens op de Tempelberg zou staan maar veel dichter bij Mekka. Ik kan niet instaan in hoeverre de volgende link betrouwbaar is. Maar dan nog interessant.
radioisrael.nl/saoedische-media-onthu...

▼ 2 antwoorden verborgen

Even buiten de Turkse-bespiegelingen.

Als Hezbollah (= Iran) en Syrië zich bijvoorbeeld nadrukkelijk met bombarderen gaan bemoeien. En Rusland vindt het ook wel lekker dat de aandacht verplaatst is. Als er plots nog een paar 'toppers' uit de Arabische wereld en Afrika en Zuid-Amerika ten tonele verschijnen. Als China ook vindt dat ze te lang niet genoemd zijn in dezen, als Noord-Korea gaat helpen (naast nadrukkelijk Rusland steunen),

Dan heeft Israël, met natuurlijk de VS en niet eens heel Europa wel een heel dik hoofdpijndossier. En dan is er feitelijk een Wereldoorlog bezig.
Met strijd op heel veel fronten. Noord-Gaza, de Westelijke-Jordaanoever, heel Israël zal ook strijdtoneel worden.

Ben nadrukkelijk voor een 2-statenoplossing. Maar dat gaat natuurlijk never nooit meer gebeuren. Alleen de kreet van vrogger: "Land voor Vrede". lijkt nog heel ver weg.

In het land, weet het zeker, dat vroeger naast havikken toch ook écht nog duiven kende. Wat zou het mooi zijn als ze hun stem daar nog eens zouden kunnen laten horen. Maar Bibi is ook niet gek. Heeft al een kabinet gevormd van nationale eenheid, dus met de oppositie.

Rekent Israël over lange tijd wel met Bibi af. Nu niet. Nu is het oorlog;
De Derde Wereldoorlog. Of we willen of niet. Dan gaat het al heel lang niet meer over de duizenden doden per week, misschien al wel op sommige dagen langs de lange-lange Russisch-Oekraïense grens.

Sorry, volgende keer weer een positieve afsluiter.

Ja en als er mannen op de maan wonen zijn dat dan maanmannetjes of marsmannetjes? We kunnen alles bedenken. Maar tot nu is het zover iig niet.

Einstein: "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

Gelukkig hebben we dankzij de EU straks wel een geweldig milieu met allemaal windparken en zo en open grenzen en één munt. Maar wel onder de islam want we geven Europa gewoon weg op deze manier als we niet uitkijken, Politici moeten nu heel snel voor onze Westerse samenleving gaan knokken voordat het aan de straat wordt overgelaten. Zowel door de EU politici als binnen Nederland zelf. Waar blijven jullie, goedbetaalde ambtenaren, dit is jullie moment!

Die goedbetaalde ambtenaren hadden al aangegeven het niet eens te zijn met het Nederlandse standpunt omtrent Israël. 5 over 12 dude. Dit verander je niet meer

Ach ja, dat heb je met bepaalde leiders. De een staat achter Hamas, de ander (Trump) prijst Hezbollah.
youtu.be/y1ZRsj3LOpU?feature=shared

Zeggen dat ze slim (sluw) zijn is niet erachterstaan. De duivel is ook slim


Hamas is ook slim, door vooral maar plaatjes de wereld in te slingeren van 'zielig' en zo de mondiale media achter zich te winnen. al jaren lang.
Rutte kan ook gekwalificeerd worden als slim. Hij is de afgelopen 13 jaar vrijwel overal mee weg gekomen.

▼ 3 antwoorden verborgen

Waarom hebben ze daar geen zonneweides met wat batterijopslag aangelegd?

: Volgens mij hebben ze daar 'wapens omvormen tot ploegscharen' verkeerd begrepen.

Ah, de grote Turkenbaas laat ook weer eens van zich horen. En de Turkse diaspora likt het weer op als honing.

Moslims dekken elkaar altijd, ook al zijn het schurken. In dit geval zijn beiden schurken.

De rest van de Arabische landen strekken anders geen poot uit voor de Palestijnen.

Hij is nog veel enger als ie buiten de NAVO komt te staan... Vergeet niet dat ze het grootste leger hebben op het continent.
Tel daar bij op dat een Moslim militair/ strijder vecht om te sterven als martelaar. Iedere andere militair vecht om te overleven en naar huis te kunnen gaan. En dat verklaart dan meteen ook weer waarom IDF maar 1 ding kan doen. Die Hamas types willen eigenlijk toch al dood. Beste optie is dan om ze te helpen hun doel te bereiken.

:
Dat zegt niets. Israël vocht in 1967 als een niet moslimland tegen een overweldigende islamitsche overmacht,
Wie won die oorlog?

▼ 1 antwoord verborgen

Liep er net over te denken: Het hele westen heeft zichzelf vastgelegd aan de ketting van de politieke correctheid. Als je Het Kwaad wilt bestrijden - en vooral definitief wilt uitschakelen - zul je die ketting moeten breken. Toen de geallieerden in '40-'45 dat andere kwaad, het fascisme en nazisme, moesten uitroeien, hadden ze minder scrupules. De uitroeiing van dat kwaad is destijds een grondige klus geweest.

Het islamo-fascisme dat nu overal zijn lelijke, bebaarde kop opsteekt, verdient een zelfde aanpak; het wordt tijd dat die hele radicaal-islamitische wereld met zijn verrotte moraal, zijn gewelddadigheid, zijn bloeddorst, zijn zieke doodscultus en zijn stupide machismo, een les krijgt die die beweging voor minstens drie generaties het zwijgen oplegt en in die regio's een leven afdwingt in gepaste bedeesdheid. Maar dan zal het westen zich toch écht moeten bevrijden van een aantal scrupules.

Uit artikel 7 van het handvest van Hamas: "“De tijd van het oordeel zal niet aanbreken totdat de moslims de Joden zullen bevechten en hen zullen doden; bij gevolg waarvan de Joden zich achter rotsen en bomen zullen verstoppen. En iedere boom en [iedere] steen zal [dan] zeggen: ‘O moslim, o slaaf van Allah , achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem!’,

Ah. Sahih al-Bukhari 2926 / Book 56, Hadith 139.
Klassieker.

Deze is ook aardig:
Sahih Muslim 2167 a / Book 39, Hadith 16
“Do not greet the Jews and the Christians before they greet you and when you meet any one of them on the roads force him to go to the narrowest part of it.”

: Ja dat laatste heb ik hier in Amsterdam meer dan eens aan den lijve ondervonden. Je wordt gewoon tegen de muur of van het pad af geduwd!

Matteo Salvini vindt Erdog alvast walgelijk. Hopelijk de opmaat tot meer verzet.

Turkije, de Ottomanen, zijn Israël kwijtgeraakt omdat ze zo nodig aan de kant van Duitsland moesten vechten. Oud zeer.

Die rookpluim freedom run klinkt als een combinatie van secundaire explosies en 'digging deeper' met precisie bommen.

Past, denk ik, in het concept om de ultieme verdediging/strategie van Hamas, tunnelstelsel, uit te schakelen via gecombineerde acties van belegering, beperkte grondaanvallen en uiteindelijk compleet uitschakelen van de Hamas-metro. Dit gaat lang duren. Maar het gaat gebeuren. Helpt geen Palestijnen-demo tegen van overspannen muzelmannen en woke gekkies in het decadente Westen.

Dan te bedenken dat D66 pas enkele jaren geleden stilletjes het standpunt van hun website heeft gehaald om Turkije bij de EU te halen.

Heeft Erdo alweer genoeg aanhangers wakkergeschut met die spierballentaal of moet ie weer een staatsgreeppoging in scene zetten als op 15 en 16 jul 2016?
Of moet ie nog eens een nep-verontwaardigd toneelstukje me comedyant Mark opvoeren? Dat kwam onze gewezen mp toen ook wel héél goed uit.

Tjonge wat passeren er toch, veel politici de revue die ook uitstékend kunnen acteren!
Vond Erdo's uitdager dit jaar wel aansprekend. Kemal Kılıçdaroğlu, zie ik staan. Jammer dat we nixxx meer van hem horen.

Turkije, Marokko, Palestina. Waarom geven we gewoon niet toe dat sommige volken gewoon niet te mixen zijn met het Westen?
Laat ze lekker in hun eigen islamtische gebieden blijven, maar haal ze in vredesnaam niet massaal naar de beschaafde landen.

Interessant: Wat is te mixen? En wat niet. Voor de goede orde: Het gaat over mensen.

Slangen zijn mooie beesten, maar niet in mijn huis noch in mijn achtertuin.
Volk dat "gas the jews" loopt te schreeuwen hoort niet in Nederland. Voor de goede orde: Joden zijn ook mensen.

▼ 2 antwoorden verborgen

Natuurlijk is dat voor hen anders, want deze mensen meten altijd met twee maten. Zo ook de Nederlandse dependance DENK.

Ik dacht even dat iemand duivelshorentjes op Er-dogs kale maneschijn geplakt had, maar het bleek geheel toevallig het boordje van iemand die achter hem zit te zijn.

De PVV -Geert- werd lang verweten onrealistische en populistische oplossingen te bieden voor NL. Volgens mij komen we steeds dichtbij en wereld waarin dit de enige oplossingen zijn: weg uit de EU, baas over eigen grenzen, iedereen het land uit die niet achter de westerse vrij waarden en normen staat, vrijheid van meningsuiting op 1, onze vrouwen beschermen etc. etc.

In tijden van oorlog leert men vrienden (her)kennen. Islam is totaal niet compatibel met westerse waarden en normen. Nu niet nooit niet.

Als de realiteit aanbelt vluchten de praatjesmakers door de achterdeur, met volle zakken.

Hij wordt gesteld een grijsgedraaide plaat te zijn. Maar het probleem, dat blijft (en wordt veel erger) QED.

: sterker nog ze omarmen het en laten hun antisemitisme en anti westerse gevoelens de vrije loop.

▼ 2 antwoorden verborgen

Wanneer komt turkije ook al weer in de EU? Is helemaal niet vreemd.

Die Hezbollah strijders fijn naar hun denkbeeldige 72 maagden. Moge vele volgen.

Ah, Erdolf laat ook weer een boertje. Wel overduidelijk waarom koekoeksjong Van Baerle van de Denk nu zo openlijk de Palestijnse Fabel bekt.

Wanneer Turkije niet bij de NAVO zat zou hij zich nu tegen Israël keren en missxhiem wel aansluiten tegen Israël, zover is me wel duidelijk nu hij Israël van terroristische daden beschuldigd. En Hamas maar als soort van "verzetsstrijders" ziet.

Snapt iemand hoe het nou eigenlijk zit met Hezbollah in Libanon? Heeft Libanon geen nationaal leger of heeft dat simpelweg geen macht in de Hezbollah territoria (het zuiden?).

Het Libanese leger komt niet in de buurt van Hezbollah qua slagkracht, ervaring, organisatie, moreel.

Libanon is een mooi voorbeeld van hoe een land dat in moderne tijden nog steeds uit stammen bestaat zichzelf weet uit te hollen...

Ik was al een hele grote vent toen eind jaren zeventig Libanon in burgeroorlog uiteen viel. Voor je vraag hebben we internet en dan zou ik aanraden de vrij objectieve bron Wikipedia om je geest te voeden.

Dat laatste. En ook UNIFIL is de controle daar compleet kwijt. Er was, dacht ik, niet zo lang geleden wel wat verzet van de lokale bevolking tegen wapenopslagplaatsen van Hezbollah in hun woonwijken. Ik weet dat niet 100% zeker, maar meen me zo een nieuwsbericht te herinneren.

Libanon is een 'mooi' (ahum) voorbeeld van wat Nederland en de EU te wachten staat als we het te ver laten komen. En we zijn al een heel eind op weg...

: Kijk inderdaad naar afbeeldingen van Kabul en Libanon in de jaren zeventig.

▼ 5 antwoorden verborgen

Wij wisten toch allang dat wij Nederlanders gierige, fascistische kampbeulen zijn zonder een greintje medemenselijkheid? Meneer E. heeft dat vaak genoeg gecommuniceerd.

Misschien kan Von der Leyen verklaren dat ze de PKK ook niet als terroristische organisatie ziet, maar als patriottische club. Kijken wat hij daar van vindt.

Ik denk dat dat het verschil is tussen ons en de barbaren. We vinden het nooit nodig om conflicten op te stuwen en hen met gelijke munt terug te betalen. Hopelijk komt die payback later wel en veel subtieler.

Daar dacht ik dus ook meteen aan, toen ik Erdo's relativerende woorden las!

Voor wat het waard is, wat Erdogan vind van Hamas en Israël, dat vind ik ook van de PKK en Turkije.

Zo krijg je de islamitische aap op de kast.

Hij heeft miljoenen en miljoenen vluchtelingen in de aanbieding voor de EU.
Ook zonder Navo-lidmaatschap regeert hij hier de importeurs.

Erdogan roept wat dingen. Wat iemand daadwerkelijk DOET is interessanter. Het gaat niet best in Turkije dus wat aandacht naar Gaza is best een goed idee. Mensen die boos met vlaggen staan te wapperen. Die mensen zijn dan niet boos dat de komkommers nu twee keer zo duur zijn als vorig jaar.

Geen idee of dit zo zal uitkomen maar klaarblijkelijk is Erdogan idioot genoeg om de zijde van Hamas te kiezen. Dat is ronduit zorgelijk. DENK geeft daarbij Nederland de schuld dat we teveel partij kiezen voor Israël en is voor een Palestijnse staat. Turkse politiek zit dus in onze democratie gevestigd wat mij betreft ook erg zorgelijk en onwenselijk.

Zolang lui als Erdogan gekozen worden door de Turken moeten we ze nooit in de EU toelaten.

Lang geleden eens een onderzoek gezien waarin werd gemeld dat als Turkije bij de EU kwam, 60% van de Turken naar West Europa wilde verkassen. Dat zijn er een slordige 50 miljoen, te verdelen over met name Duitsland en NL. Dat betekent dat we alvast taallessen kunnen gaan nemen.

Deze Turk doet mij denken aan een politica van kleur uit Nederland.
Ook zo selectief met de waarheid.

: buitenvrouw van erdo?
Wie weet. Komt in allebei de culturen voor.......

Denk is duidelijk de marionet van Erdogan hier in Nederland. Zo moeten we ze behandelen. Dit zijn geen landverraders maar vertegenwoordigers van een vreemde mogendheid.

Al die Islamo fascisten spreken met twee tongen, wat een vreselijke cultuur is het toch en wat een onbetrouwbare Navo partner hebben wij in huis met het huidige Turkistan.

Niemand ziet hem als partner; iedereen ziet hem als hij ons ziet: een middel.

Dikke middelvinger van Erdo voor de slachtoffers van de pogrom dus. Zoals de middelvinger van Sylvana naar Eerdmans.
Niveautje hoor.

Het is verbazingwekkend. De turk ansich vind ik vaak fijne mensen. Echter wanneer den islam in het hoofdje komt gaan ze full retard. Onbegrijpelijk.

Hamas is voor Israël wat de Koerden voor Turkije zijn, dus Erdo heeft een pak Böter op z’n köppie.
Disclaimer…. Ik ben niet tegen de Koerden, maar wel tegen hamas, er zijn veel verschillen.

Hamas zijn schattige patriottische strijdertjes met hun kartonnen zwaarden.

En voor de lol hebben ze tante Estelle onhandig met een bolletje wol vastgebonden en geven ze haar ook nog een pita-broodje met kaas en komkommer.

Leuk én schattig!

Gelukkig hebben we de beelden nog...

Deze flapdrol wil ook nog eens bij de EU.
Hij wil al het seculiere wat Ata Turk deed voor dat land, wegdoen en religie, islam weer het allerbelangrijkste maken.
Dankzij de mensen in het westen van zijn land is er wat economie en vooruitgang. Daar heeft hij ook de minste aanhang dacht ik .

Ik heb echt geen zin in een EU die grenst aan:
Georgië
Armenië
Iran!
Irak!
Syrië

Free Constantinopel! Dit dient een oprechte volksbeweging te worden tegen de bezetting van het Byzantijnse rijk. Een patriottische beweging als het ware. Met als speerpunt de bevrijding van de Hagia Sophia. Die minaretten moeten worden verwijderd want die zijn zo kitscherig.

: Die deden net zo makkelijk met de andere kant mee, als er wat te verdienen of eten viel.

Graag geen reacties over type Simons. Dit type is ziek. Ernstig geestesziek.

Ja. Wel. Omdat u het in het NOS-journaal niet ziet en omdat de bevolking het dus beter kan weten.

▼ 2 antwoorden verborgen

Als het stof weer is gaan liggen en Erdogan acht het om een of andere reden in zijn belang om de banden met Israël weer aan te halen horen we hem hier niet meer over. Zo ging het met de Oeigoeren en China ook.

Erdohitler valt weer eens uit zijn rol als ‘staatsman en vredestichter’. Blijft toch een onbetrouwbare klootzak. En driekwart van de Turken in Nederland stemt erop. Geen probleem hoor.

Erdogan mag dan weer wel van zich zelf, buiten de grenzen van Turkije, Koerden bombarderen. Ik wil wedden dat daarvoor in zijn koranneke geen toestemming wordt gegeven om sommige, toch broeders in het geloof, een kopje kleiner te maken. Hoewel veel van de Koerden uiteraard weer de seculiere religie der marxisten aanhangen. Ja, ja, de wereld is niet eenvoudig. Zelfs de Anatolische hoogvlakte en omringende streken is al een kluwen aan tegenstrijdigheden.

:
De gemiddelde dame van plezier achter de ramen is nog selectiever wie er binnen mag komen...

Turkije had voorErdogan uitstekende relaties met Israël. Toen hij aan de macht kwam heeft hij dat uit het raam geflikkerd. Er is nihil kans dat Erdosnor de banden met Israël aanhaalt.

▼ 3 antwoorden verborgen

Moet je eens vragen aan landen in Oost-Europa of ze land kunnen terugkrijgen wat ze missen sinds 1945.

Als een land een oorlog begint, en dan die oorlog verliest en territorium kwijtraakt tijdens de door hem begonnen oorlog, kan achteraf niet met recht miepen dat zijn grondgebied bezet wordt. Dan is het rechtmatig van eigenaar gewisseld. Anders wordt het nog goedkoper om een oorlog te beginnen.

REAGEER OOK