Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ex-huisvriendin Meilandjes doet boekje open ondanks ‘zwijgcontract’ van 10.000 euro

Caroline Van Eeden 19042204, Beeld: Reni van Maren

Caroline van Eeden, de ex-huisvriendin van de Meilandjes, doet tegen Weekend letterlijk een boekje open over haar tijd bij de familie en de voor haar funeste nasleep daarvan. “Na vier jaar zwijg ik niet meer”, zegt ze resoluut.

Ze vertelt onder meer over het zwijgcontract dat ze moest tekenen, wat betekende dat ze maar liefst 10.000 euro moest betalen als ze zou praten over de producent, Talpa en de familie Meiland. In haar boek Nagejaagd doet ze dat tóch. “Het is genoeg geweest”, vindt ze. “Als ik mijn mond destijds had opengetrokken in mijn overspannen toestand, had het weleens heel anders af kunnen lopen met die leuke Televizier-Ring en dat hele circus. Ik ben altijd fatsoenlijk en netjes geweest, maar als je mij de vernieling in trapt, is er een grens. Nu ga ik door de voorruit, want door het zwijgen ben ik ziek geworden.”

Kale kip

Bang voor een boete van duizenden euro’s is ze dus niet. Niet meer. “Als ze me nu aan willen klagen, doen ze hun best maar. Van een kale kip kun je niet plukken.”

Beeld: Reni van Maren

Lees het gehele interview en nog véél meer in Weekend nummer 43, nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.