Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Robbie Williams kampt met ‘sociale angststoornis’

Hungary Music Robbie Williams

Robbie Williams kampt naar eigen zeggen met een sociale angststoornis. Daardoor voelt de 49-jarige zanger zich “ongemakkelijk” als hij “vreemden” ontmoet. “Dat is zo wanneer het niet op mijn eigen voorwaarden is. Mijn voorwaarden zijn dat ik op een plek ben waar ik me op mijn gemak voel en een ontsnappingsstrategie heb”, legt Williams uit op Instagram.

De Brit is vaker open over zijn psychische problemen, zoals depressies, en deelt nu dat zijn gemiddelde mentale staat zich het beste laat omschrijven als “meh”. Daarnaast worstelt Williams dus met een angststoornis waardoor hij zich angstig voelt in sociale situaties en bang is dat mensen hem niet aardig vinden.

Dat is lastig als je beroemd bent, weet de zanger. “Ik moet 24/7 open zijn en de persoonlijkheid hebben van de burgemeester van de beste stad die je ooit hebt bezocht. Of iedereen wordt verteld dat ik een eikel ben. En daar maak ik me druk om. Ik maak me druk om wat jullie van me vinden.”

Worstelen

Williams vraagt mensen daarom het hem niet te moeilijk te maken. “Ik probeer me zo goed mogelijk door dit bestaan heen te worstelen, net als ieder ander met zijn eigen beproevingen.”