logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Zien: Kate Middleton viert verjaardag met nieuwe foto

Zien: Kate Middleton viert verjaardag met nieuwe foto

Kate Middleton viert vandaag haar 38e verjaardag en dat laat Kensington Palace niet onopgemerkt voorbijgaan. Op sociale media verscheen op haar verjaardag een nieuwe foto van de echtgenote van prins William. En wat straalt ze!


Kate is voor de foto gekleed in een spijkerbroek, een blauwwit geruit shirt en een lichtgrijze trui. De foto lijkt te zijn genomen bij Anmer Hall, het landhuis van William en Kate in Norfolk. ‘Bedankt iedereen voor alle lieve berichten op de verjaardag van de hertogin van Cambridge’, luidt het bijschrift bij de foto.

Kate viert haar verjaardag in huiselijke kring, met prins William en hun kinderen prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis van 20 maanden. De verjaardagsfoto is gemaakt door Matt Porteous, die de hertogin en haar gezin vaker voor de lens heeft gehad. Hij maakte de afgelopen jaren naam met doopfoto’s van prins Louis, de verjaardagsportretten van prins George en de kerstkaarten van de familie.

Prins Charles en Camilla besteden op sociale media ook aandacht aan de verjaardag van hun schoondochter, met een reeks archieffoto’s van Catherine in functie.

Lees ook:

Marco Borsato geveld door burn-out

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld

Themes
ICO