Netherlands

Zaakwaarnemer: Bale blijft bij Real Madrid

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Een vertrek van Gareth Bale bij Real Madrid is niet aan de orde. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett gezegd. "Hij gaat in januari niet naar een andere club en het is ook hoogst onwaarschijnlijk dat hij Madrid komende zomer verlaat", aldus Barnett.

De international uit Wales heeft een contract bij de Spaanse club dat afloopt in 2022. Bale kwam in 2013 over van Tottenham Hotspur voor destijds een recordbedrag van 100 miljoen euro. De aanvaller heeft met Real vier keer de Champions League gewonnen.

Deze zomer stuurde met name trainer Zinédine Zidane aan op een transfer van de vleugelaanvaller, maar het kwam niet tot een deal met een andere club. Het salaris van Bale en zijn afkoopsom vormen beletsels.

Zidane voelde zich eerder dit seizoen geroepen de supporters van Real Madrid tot de orde te roepen en Bale niet meer uit te jouwen. De voetballer lag onder vuur vanwege zijn uitbundige feestvieren met de nationale ploeg van Wales, toen die zich plaatste voor het EK voetbal in 2020. Bale danste en zwaaide met een vlag van Wales waarop viel te lezen: 'Wales. Golf. Madrid. In die volgorde'.

Football news:

Spartak gaat zich terugtrekken uit de RPL vanwege de referee - uw reactie?
Er zijn 2 gevallen van het coronavirus in Attico. De wedstrijd met Leipzig-13 augustus
Renzo Ulivieri: Pirlo is een van de meest diepgaande denkers van het wereldvoetbal. Hij weet meer dan de meeste coaches
Pirlo wil Tonali in Juve tekenen. Alternatief – Locatelli
Voor de wedstrijd met Real Madrid keek sterling naar een video van de nederlaag van Tottenham in de 2018/19 Champions League
Andrea Pirlo: Ik ben gevleid dat ik zoveel respect en vertrouwen heb gekregen van Juventus
Voormalig Manchester United middenvelder angel Gomez is verhuisd naar Lille. Hij zal het seizoen in Boavista doorbrengen