Netherlands

Wessels Bouwgroep neemt dakbedekkingsbedrijf Rosmalen Groep over

Redactie economie

Wessels Bouwgroep uit Lichtenvoorde heeft vorige week dakbedekkings- en installatiebedrijf Rosmalen Groep uit Wijchen overgenomen. Dat maakte het aannemersbedrijf uit de Achterhoek maandag bekend.

In de specialistische kennis van de Wijchense onderneming over aanleg en onderhoud van vlakke daken ziet Wessels een goede aanvulling op haar eigen expertise: het (af)bouwen van daken en gevels.

Rosmalen Groep gaat verder als zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen Wessels Bouwgroep. „De chemie met Wessels Bouwgroep en haar mensen is erg goed. Dit waren voor ons erg belangrijke overwegingen bij de keuze over waar we ons mooie familiebedrijf zouden onderbrengen”, reageert Joost Rosmalen, die aanblijft als directeur van Rosmalen Groep.

De landelijk opererende Rosmalen Groep bestaat sinds 1984 en heeft een vestiging in Wijchen en in Dordrecht. De onderneming bedient voornamelijk klanten als het Rijksvastgoedbedrijf, woningbouwcorporaties en zorginstellingen.

Football news:

Cherevchenko is de beste RPL coach in November. Hij stond voor op Semak en Tedesco
Ronaldo op 750 carrièredoelen: dankzij trouwe tegenstanders. U liet me elke dag harder werken
Neymar over hereniging met Messi: volgend jaar moeten we het doen
Scott Micromini: ik hoop dat Manchester United Leipzig zal winnen en de middenvelder Manchester United Scott Micromini de kansen van Manchester United inschat om in aanmerking te komen voor de knock-outfasen van de Champions League
Lampard over de vraag of Giroud in de Premier League zal beginnen: we zullen zien. Forward scoorde 4 doelpunten voor Sevilla
Lucescu na 0:3 met Juve: Dynamo is aan het leren, het krijgen van ervaring en moet gaan naar de Eurovesna
Je kunt niet half zwanger zijn en de Play-offs half halen. Tuchel op PSG ' s kansen in de Champions League