Netherlands

Uitspraak voor vader die dochter Diya (8) doodde in ziekenhuis

De rechtbank in Rotterdam doet vrijdagmiddag uitspraak in de zaak van de man die ervan wordt verdacht dat hij zijn 8-jarige dochtertje Diya om het leven bracht in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. De officier van justitie eiste twee weken geleden een gevangenisstraf van 10 jaar en tbs met dwangverpleging tegen haar vader Steve B. (42) uit Hoogvliet.

De man zou zijn dochtertje op 15 maart vorig jaar hebben gedood door haar met een schaar in de borst te steken en haar te smoren door zijn hand op haar mond te leggen. Het meisje werd daarna achtergelaten in een kamer op de afdeling radiologie. Bij zijn aanhouding in het ziekenhuis is B. gefouilleerd. In zijn schoudertasje vond de politie een bebloede schaar.

Tijdens psychisch onderzoek in het Pieter Baan Centrum is vastgesteld dat de verdachte last had van een persoonlijkheidsstoornis en een waanstoornis, waardoor hij verminderd toerekeningsvatbaar is. Tijdens de eerste verhoren bekende B. zijn dochter te hebben vermoord, maar tijdens de rechtszaak vertelde hij dat hij zich niet meer kan herinneren wat er in de ziekenhuiskamer precies is gebeurd.

De moeder van Diya was niet bij de rechtszaak aanwezig. Zij liet een slachtofferverklaring voorlezen: „Ik voel haat en ongeloof. Hoe is een vader in staat zijn eigen dochter uit het leven te rukken?”, aldus de moeder.

Football news:

Maradona ' s spel was verrukt Argentinië en verrukt ons allemaal. Hij was de beste die ik ooit heb gezien. Voormalig Braziliaanse spits Romario sprak over de dood van Ex-Argentina striker Diego Maradona door een hartstilstand. Mijn vriend, de legendarische Maradona, is overleden! Een Argentijn die de wereld veroverde dankzij de bal in zijn voeten, maar ook vanwege zijn positiviteit en unieke karakter. Ik heb meer dan eens gezegd dat van degenen die ik op het veld zag, hij de beste was. Zijn optredens over de hele wereld verheugden het hele land en verheugden ons allen. Ik zal nooit vergeten hoeveel plezier we samen hadden. Hij was nooit een tegenstander voor mij. Hij behandelde me als een broer. Hij is te vroeg vertrokken. De Argentijnen knuffelen, zijn familie knuffelen. Dit is een groot verdriet. Ga met God, broeder schreef Romario. De Argentijnse voetbalbond bevestigde de dood van Maradona: u bent voor altijd in ons hart
Napoli over de dood van Maradona: tot ziens, Diego
Zlatan Ibrahimovic: ik mis het Zweedse nationale team. Degenen die zich niet vervelen hebben hun carrière al beëindigd. Ik ben er nog niet
Ramos heeft geen aanbiedingen van andere clubs. Real Madrid is zijn prioriteit
De Argentijnse voetbalbond bevestigde de dood van Maradona: u bent voor altijd in ons hart
Neymar staat niet eens in de top 30 van Europa ' s beste spelers. Ik geloof het niet. Barca presidentskandidaat Freisha van de Braziliaanse presidentskandidaat Tony Freisha van Barcelona heeft gezegd dat hij PSG Neymar niet naar de club zal terugsturen als hij de verkiezingen wint. Ik weet zeker dat ik niet zou proberen Neymar te tekenen. Door de manier waarop hij de club verliet, en ook door zijn spel-hij staat zelfs niet in de top 30 van de beste spelers in Europa op dit moment vertelde Freisha Cadena Ser. De 28-jarige Braziliaan scoorde 2 goals en 3 goals in 5 Ligue 1 wedstrijden dit seizoen. Neymar werd verboden op Twitch. Hij draaide de stroom op het echte aantal Richarlyson (hij had 10.000 posten)
Lineker over Maradona: verreweg de beste speler van mijn generatie en waarschijnlijk de grootste voetballer aller tijden