Netherlands

Tweede verdachte van terreuraanval in Parijs geen terrorist maar held

 
 

Het is soms ook moeilijk uit elkaar te houden, daders en slachtoffers. Verbinders en stadsdichters. Schurken en helden. De 33-jarige Algerijn Youssef die werd aangehouden als verdachte van de aanslag op het oude kantoor van Charlie Hebdo is in ieder geval dat laatste. De man zag de 18-jarige faalterrorist Hassan A. vrijdag mensen op straat aanvallen met een hakmes en bedacht zich geen moment, aldus het AD.

Ik hoorde een vrouw schreeuwen en daarna een man die ‘nee, nee, nee’ riep. Ik zag toen een verdachte figuur richting de metro rennen, ik heb meteen de achtervolging ingezet.

Uiteindelijk moest Youssef zijn achtervolging afblazen toen Hassan A. het hakmes op hem richtte. Niet veel later werd de Algerijn gearresteerd wegens mogelijke medeplichtigheid. Als Arabische ogende man die al schreeuwend wegrent van een terroristisch plaats delict heb je nu eenmaal snel de verdenking tegen je.

Natuurlijk mocht Youssef al snel weer gaan, maar hij probeert nu toch zijn naam te zuiveren in de media. Volgens zijn advocaat stoort het de man vooral dat er in het begin Chris Klomp-achtige berichten in de pers circuleerde met hem in de rol als hoofdverdachte. Dus Yousef bij deze: goed gedaan kerel! Aan jou heeft het niet gelegen.

Football news:

Ronaldo heeft het coronavirus Protocol geschonden. Er is een onderzoek gaande. Na het vertrek van de Italiaanse sportminister Vincenzo Spadafora uit Turijn (4) bekritiseerde de Italiaanse sportminister Juventus forward Cristiano Ronaldo, bij wie het coronavirus werd gediagnosticeerd. De functionaris is van mening dat de speler begin oktober niet naar de plaats van het Portugese nationale team had mogen vertrekken, waar hij COVID-19 bleek te hebben. Volgens Spadafora had Ronaldo in Turijn geïsoleerd moeten blijven. Door Turijn te verlaten, schond Ronaldo het [coronavirus] Protocol. Er is een onderzoek over deze kwestie, er wordt bewijsmateriaal verzameld Spadafora zei op de RAI. Ronaldo testte opnieuw positief op het coronavirus. Om Barca te spelen, heb je een negatief nodig op dinsdag
Sportdirecteur van Khimki ongeveer 2:0 met Rostov: we hebben bewezen dat we een team zijn en kunnen winnen op de weg
Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten
Leicester verdiende het om te winnen. Vardy is een wereldklasse speler