Netherlands

Twee tieners zwaargewond na aanrijding met auto in Breda

Twee meisjes van 14 en 15 jaar zijn vrijdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het incident gebeurde aan de Westerparklaan. De bestuurder is een 31-jarige Bredanaar, meldt de politie.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De twee slachtoffers zaten op dezelfde fiets. Op beelden is te zien dat de auto veel schade heeft aan de voorruit.

De twee zwaargewonde tieners zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Rotterdam en Breda. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Beeld: SQ Vision

Gerelateerd

In de nacht van maandag op dinsdag is in Breda een mogelijk explosief op straat...

Nederlanders met het hart op de goede plaats: Thibaud en Frank van Breda Maakt...

Grote vertraging op de A16 vrijdagochtend, nadat een vrachtwagen een pijlwagen...

Football news:

Napoli over de dood van Maradona: tot ziens, Diego
Zlatan Ibrahimovic: ik mis het Zweedse nationale team. Degenen die zich niet vervelen hebben hun carrière al beëindigd. Ik ben er nog niet
Ramos heeft geen aanbiedingen van andere clubs. Real Madrid is zijn prioriteit
De Argentijnse voetbalbond bevestigde de dood van Maradona: u bent voor altijd in ons hart
Neymar staat niet eens in de top 30 van Europa ' s beste spelers. Ik geloof het niet. Barca presidentskandidaat Freisha van de Braziliaanse presidentskandidaat Tony Freisha van Barcelona heeft gezegd dat hij PSG Neymar niet naar de club zal terugsturen als hij de verkiezingen wint. Ik weet zeker dat ik niet zou proberen Neymar te tekenen. Door de manier waarop hij de club verliet, en ook door zijn spel-hij staat zelfs niet in de top 30 van de beste spelers in Europa op dit moment vertelde Freisha Cadena Ser. De 28-jarige Braziliaan scoorde 2 goals en 3 goals in 5 Ligue 1 wedstrijden dit seizoen. Neymar werd verboden op Twitch. Hij draaide de stroom op het echte aantal Richarlyson (hij had 10.000 posten)
Lineker over Maradona: verreweg de beste speler van mijn generatie en waarschijnlijk de grootste voetballer aller tijden
Cocaïne nemen deed mijn tegenstanders een plezier. Hoe triest is het nu..