Netherlands

Turken en Grieken schrappen omstreden legeroefeningen

Turkije en Griekenland schrappen legeroefeningen die de gemoederen bij beide rivalen verder zouden kunnen verhitten. Na bemiddeling van de NAVO zijn de twee lidstaten van het bondgenootschap het daarover eens geworden, zegt NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg.

Griekenland en Turkije zijn van oudsher rivalen, maar de spanningen zijn de afgelopen tijd hoog opgelopen. De ogen die Turkije bijvoorbeeld laat vallen op bodemschatten in Griekse en Cypriotische wateren hebben Athene woest gemaakt. Om te voorkomen dat bijvoorbeeld een botsing van marineschepen van beide buurlanden uit de hand zou lopen, wist de NAVO ze zover te krijgen een onderlinge hotline te openen.

Legeroefeningen op nationale feestdagen die beide landen hadden aangekondigd dreigden de spanningen echter opnieuw te verhogen. Maar de Grieken hebben besloten af te zien van de oefening woensdag op hun Oxidag, en de Turken doen hetzelfde donderdag op hun Dag van de Republiek, aldus Stoltenberg.

Football news:

Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst