Netherlands

Stranger Things voegt 8 (!) nieuwe gezichten toe aan de cast

Hoewel onze wereld ook momenteel behoorlijk upside down staat, kunnen we niet wachten op seizoen 4 van Stranger Things. En de makers voegen niet één, niet twee, maar wel acht nieuwe gezichten toe aan de cast.

Dat Hopper in ieder geval terugkeert, werd al duidelijk uit een eerdere trailer. Maar nu mogen nog eens acht mannen hun opwachting gaan maken in Stranger Things.

Cast Stranger Things

Zo zal Campbell Bower (bekend van onder meer The Mortal Instruments en Sweeney Todd) een zorgzame verpleger spelen die in een psychiatrisch ziekenhuis werkt, terwijl Tom Wlaschiha juist de rol van intelligente Russische gevangenisbewaker gaat vertolken. Dit personage zal eveneens bevriend raken met Hopper.

Rusland

Dat een groot deel van de serie zich sowieso af zal spelen in een Russisch gevangeniskamp, werd al duidelijk uit een eerdere trailer. Ook Nikola Djuricko zal daarom daar zijn opwachting maken: hij kruipt in de rol van een onvoorspelbare Russische smokkelaar die van koud en hard geld houdt. Robert Englund (vooral bekend door zijn rol als Freddy Krueger) zullen we terug gaan zien als een gestoorde psychiatrische patiënt. Zijn personage Victor Creel zit vast voor een gruwelijke moord.

Hawkins

Maar Hawkins dan? Geen zorgen, ook daar keren we naar terug. Mason Dye maakt zijn intrede op de middelbare school als de ‘knappe, rijke atleet die datet met het populairste meisje op school.’ Maar zijn ‘perfecte wereld’ zal naar verwachting uiteenvallen door een nieuwe bedreiging voor de stad. Hij zou dus zomaar een grote rol kunnen gaan spelen in de komende serie! Joseph Quinn voegt zich bij de cast als een ‘gedurfde metalhead uit de jaren 80 die de Hellfire Club runt, de officiële D & D-club van Hawkins High.’

Pizza, pizza, oh pizza

Jonathan Byer zal vriendschap sluiten met de nieuwe jongen Argyle, gespeeld door Eduardo Franco. Hij is een ‘vrolijke stoner’ die de lekkerste pizzataarten levert voor Surfer Boy Pizza. Als allerlaatste werd ook Levon Thurman Hawke, de zoon van Uma Thurman en Ethan Hawke, nog gespot op de set. Wat zijn rol precies gaat worden, is nog niet duidelijk. Een hele uitbreiding van de cast in Stranger Things in ieder geval!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Glamour UK | Beeld: Still

Football news:

Miranchuk maakt zijn debuut voor Atalanta in de Serie A tegen Udinese. = = Clubcarrière = = Miranchuk speelde in de eerste ronde van de Serie A tegen Udinese in de uitgestelde wedstrijd van de tiende ronde van de Serie A tegen Atalanta
Rummenigge over de Euro: De voorzitter van de UEFA denkt dat het verstandiger zou zijn om het toernooi in één land te organiseren. Ik weet dat Alexander Ceferin, die de COVID-19 situatie zeer serieus neemt, zich afvraagt of het niet verstandiger zou zijn om de Euro in één land te houden. Onder voorbehoud van alle nodige maatregelen. Laten we niet vergeten dat het idee van het houden van een speciale Euro [in verschillende landen] vóór de pandemie kwam, zei Rummenigge. Wat er met de Euro zal gebeuren, weet nog niemand. Als u twijfelt, kunt u het ticket overhandigen en het geld teruggeven-hier is de instructie
Nacho wil niet met Alcoyano spelen. Real Madrid defender is in contact geweest met een infectie met het coronavirus
Cuadrado is hersteld van covid en kan spelen met Napoli
Inter heeft aangeboden om Origi te huren Uit Liverpool; Liverpool striker Divock Origi kan zijn carrière in de Italiaanse competitie voortzetten. Volgens journalist Nicolo Skira werd de 25-jarige aanvaller aan Inter aangeboden. Eerder werd melding gemaakt van de mogelijke lening van de Belg aan Juventus. Liverpool is klaar om de speler te laten gaan voor minstens 20 miljoen pond. = = Clubcarrière = = Origi speelde dit seizoen nog nooit in de Premier League voor Liverpool. Hij speelde vier keer als vervanger en speelde in totaal 16 minuten (zonder extra tijd)
Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski en Ramos-in het symbolische team van het jaar van de UEFA website
Berbatov op Bale: hij wordt teruggestuurd naar Real Madrid als hij niet het niveau laat zien dat Mourinho verwacht