Netherlands

Saudi-Arabië: virtuele G20-top op 21 en 22 november

De top van de G20-landen, de twintig belangrijkste economieën, wordt virtueel gehouden op 21 en 22 november. Dat heeft Saudi-Arabië bekendgemaakt.

De top zal zich richten op het beschermen van levens en het herstellen van groei door de kwetsbaarheden aan te pakken die tijdens de coronapandemie aan het licht zijn gekomen en door het leggen van fundamenten voor een betere toekomst, aldus de Saudische regering in een verklaring.

„De G20 heeft meer dan 21 miljard dollar bijgedragen om de productie, distributie en toegang tot diagnostiek, therapieën en vaccins te ondersteunen”, staat in de verklaring. Het heeft ook 11 biljoen dollar geïnjecteerd om de wereldeconomie te beschermen. En een initiatief voor schuldopschorting gelanceerd voor de minst ontwikkelde landen, waardoor ze 14 miljard dollar aan schuldbetalingen die dit jaar verschuldigd zijn, kunnen uitstellen.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi