Netherlands

Ruimtestation ISS lekt ongebruikelijk veel lucht

Het internationale ruimtestation ISS lekt lucht. De bemanning loopt geen gevaar en kan aan boord blijven, aldus de Russische autoriteiten. Maar het gaat wel om ongebruikelijke hoeveelheden lucht die ontsnappen, stelt een Russische ruimtevaartexpert.

De twee Russische kosmonauten en de Amerikaanse astronaut aan boord zoeken al sinds vorige maand naar het lek. Het Russische ruimtevaartagentschap Roskosmos gaat er inmiddels vanuit dat de lekkage in een servicemodule met wetenschappelijke apparatuur zit. Roskosmos hoopt zo snel mogelijk de precieze plek en de oorzaak te vinden. Ook de Amerikaanse collega’s van de NASA helpen.

Het ISS verliest permanent een beetje lucht. Als het huidige abnormale verlies niet wordt gestopt, zullen er extra leveringen lucht naar het ruimtestation moeten, aldus de deskundige.

Football news:

Qua structuur lijken Juve en Barcelona erg op elkaar. Koeman won de zaak en Pirlo legde de tactieken na de match
Alex telles heeft het coronavirus opgelopen
Manchester City heeft het plafond van Guardiola bereikt. Hij is nog steeds de baas dankzij zijn prestaties bij Barca
CSKA is gastheer van Dinamo Zagreb. Hoe zal de wedstrijd eindigen? CSKA is de enige Russische club die punten kan scoren in de tweede ronde van Europese competities. Weet je wie er wint?
Jose Mourinho: Ik wil graag bale ' s reputatie hebben. Hij heeft 4 Champions League, Ik heb slechts 2
Bruno heeft vanaf December 2018 meer assists in Manchester United salsera. Fernandes maakte zijn debuut in februari 2020
Messi is de Harry Potter van voetbal. Als hij klaar is, zal ik de Italiaanse ex-aanvaller Christian Vieri uit zijn bewondering voor de prestaties van Barcelona forward Lionel Messi na de League wedstrijd