Netherlands

Reddingsbrigade geeft les over zwemmen in zee

In Noordwijk kregen kinderen les over zwemmen in zee. Ze leerden onder andere wat je moet doen als je in een mui komt. Dat is handig, want de laatste tijd kwamen veel mensen in de problemen in het water.

Een mui is een geul in of tussen twee zandbanken, waar het zeewater doorheen stroomt. Als het eb of vloed wordt, gebeurt dat met veel kracht. Dan kan de stroming je meetrekken. Dat is erg gevaarlijk.

Vanavond zie je meer over de speciale mui-zwemles in de uitzending. Vind jij het belangrijk om les te krijgen over zwemmen in zee? Reageer op onze stelling!

15

Favoriet maken

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet