logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Politie zoekt 'serie-wedding-crasher'

Duizenden dollars gestolen

29 minuten geleden Aangepast: 5 minuten geleden

Beveiligingsbeelden van de vrouw die ervan verdacht wordt duizenden dollars gestolen te hebben. Beeld © Comal County Crime Stoppers

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De politie in de Amerikaanse staat Texas is op zoek naar een vrouw die stiekem bruiloften afgaat en daar de bruiloftscadeautjes steelt van pasgetrouwde stelletjes. Een wedding-crasher dus, maar dan erger.

Een wedding-crasher is een persoon die bruiloften af gaat van mensen die hij of zij niet kent en ongevraagd meegeniet van gratis hapjes en drankjes. Dat is op zich al vervelend, maar de persoon waar de Amerikaanse politie naar zoekt, maakt het dus nog veel bonter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruiloft voorbij na (te) vurige openingsdans

Duizenden dollars gestolen

Rechercheurs gaan er vanuit dat de vrouw het afgelopen jaar al bij tenminste drie bruiloften heeft toegeslagen, allemaal in de regio van San Antonio in Texas. De cadeautjes die ze heeft meegenomen, zouden een waarde vertegenwoordigen van duizenden dollars.

De politie heeft beelden verspreid van beveiligingscamera's waarop de vrouw te zien zou zijn. Ook is een beloning uitgeloofd van 4000 dollar (3600 euro) voor de tip die leidt tot de aanhouding van de vrouw.

"Laat haar niet nog meer bruiloftsfeestjes verpesten", schrijft de politie op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 71 jaar huwelijk sterft Amerikaans echtpaar op dezelfde dag

'Ze kan onze liefde niet stelen'

Een stel dat een tijdje geleden is bestolen, voelt zich 'verslagen', zeggen ze tegen Sky News. "Toen we erachter kwamen dat het ook andere stellen was overkomen, zeiden we tegen elkaar: wow, dit moet echt stoppen."

Het stel is voor duizenden dollars bestolen, maar is vastberaden zich er niet door uit het veld te laten slaan. "Ze kan onze liefde niet stelen", verklaart het echtpaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het geheim van een huwelijk: elke dag zoenen

De politie roept op om uit te kijken naar de vrouw:

Themes
ICO