Netherlands

Olcay Gulsen trots op Ruud de Wild

Ruud de Wild heeft dinsdag ontzettend goed nieuws gekregen van zijn artsen. De radio-dj, bij wie eerder darmkanker is geconstateerd, is gisteren schoon verklaard in het ziekenhuis. Op Instagram laat zijn vriendin Olcay weten hoe trots zij op hem is.

‘Zo trots op jou @ruuddewild’, schrijft Olcay bij een foto van haar grote liefde. ‘Hoop zo dat andere lieve mensen waar ik contact mee heb gehad via Instagram ook goed nieuws krijgen. Heb de afgelopen weken van heel dichtbij meegemaakt hoe eng, onzeker, angstig deze ziekte je maakt. Ik denk aan iedereen die in een soortgelijk traject zit. En tegelijkertijd ben ik zo ontzettend blij dat Ruud vandaag goed nieuws heeft gekregen en voorzichtig.. heel voorzichtig weer durft te denken aan de toekomst.’

‘Mijn ontstekingswaardes zijn gedaald’, vertelde Ruud gistermiddag in de Instagram Stories van Olcay. ‘De gevreesde ‘k’ is weg’, vulde Olcay hem aan. Toch blijft Ruud het spannend vinden: ‘Ik vind het nog wel heel eng, maar ik ben ook heel blij’, aldus de radio-dj.

Football news:

Griezmann sprak met Hamilton en bezocht de Mercedes boxes tijdens de Spaanse Grand Prix
Barcelona vindt dat Neymar het gebruikt heeft. Hij zei dat hij wilde terugkeren, maar verlengde zijn contract met PSG (RAC1)
Aubameyang aan de Arsenal fans: we wilden je iets goeds geven. Het spijt me dat we niet konden
Atletico verloor niet in Camp Nou. Busquets' blessure is het keerpunt van de wedstrijd (en het kampioenschap race?)
Verratti blesseerde zijn kniebanden tijdens PSG training. Deelname aan de Euro is nog steeds in vraag
Neymar ' s contract in één foto. Mbappe wil hetzelfde
Manchester United wil Bellingham in de zomer tekenen, niet Sancho. Borussia niet van plan om te verkopen Jude