Netherlands

Need a break? Dit moet je volgens je sterrenbeeld doen om te ontspannen

Omdat we het allemaal retedruk hebben, vergeten we, treurig maar waar, vaak onze ontspanningsmomentjes in te plannen. Maar wat moet je eigenlijk doen om goed optimaal te ontspannen? Het antwoord staat in de sterren geschreven. 

Want volgens je sterrenbeeld moet jij dít doen voor de ultieme ontspanning.

Ram

Rammen zijn doeners en fanatiekelingen. Wanneer zij hun breekpunt hebben bereikt, kunnen ze hun stress het beste kwijt door lichamelijks iets te gaan doen. Dat betekent dat jij, als Ram, het beste een rondje kunt gaan hardlopen, fietsen of skeeleren in de buitenlucht.  Enne, dat is ook nog eens goed voor die calorieën. Win- win vriendin!

Stier

Een Stier houdt van luxe en schoonheid. Aromatherapie met essentiële oliën zorgt er dan ook voor dat dit sterrenbeeld ontspant en zich weer fijn voelt in zijn of haar lichaam – of in ieder geval weet dat ie wéér fris door het leven gaat.

Tweelingen

Tweelingen zijn gevoelige mensen die vaak twijfelen. Daarom helpt het voor Tweelingen altijd om hun gedachtes en ideeën op papier te schrijven. Dit zorgt voor meer overzicht waardoor zij alles op een rijtje hebben staan.

Kreeft

Als een van de meest sentimentele tekens van de dierenriem, vindt de Kreeft het heerlijk om op z’n tijd lekker nostalgisch te doen. Wanneer de wereld je even teveel wordt, vind je niks fijner dan even herinneringen op te halen. Of je nou door fotoalbums bladert of oude brieven terugleest. Het geeft jou dat geruststellende gevoel.

Leeuw

Ja Leeuw, deze had je misschien al zien aankomen. Als Leeuw sta jij altijd klaar voor anderen en denk je nooit aan jezelf. Dat is super goed, natuurlijk.  Maar neem jezelf ook eens flink onderhanden met een spa dagje. Het zal heel ontspannend werken voor lichaam en geest.

Maagd

De gedachten van een Maagd staan nooit stil en ze werken 24/7 door. Geen wonder dat jullie af en toe helemaal gestrest zijn! Yoga is daarom een echte aanrader om te ontspannen. Yoga draait voor een groot om jezelf overgeven. Dat is voor de hardwerkende Maagd met z’n grote plichtsgevoel heel welkom.

Lees ook:
Zonnig in het leven staan? Zo wordt ieder sterrenbeeld optimistischer

Weegschaal

Cheesy of niet, de Weegschaal vindt het heerlijk om weg te zwijmelen bij een romantische comedy. De Weegschaal is gek op de liefde en soms is ‘Alles is liefde’ het enige wat je nodig hebt in tijden van stress.

Schorpioen

Schorpioenen zijn vaak emotionele types en hebben af en toe een pauze nodig van de wereld. Om hun batterij op te laden, en stress te verlichten vinden ze het heerlijk om zichzelf te verliezen in muziek. Laat die foute 80‘s nummers maar draaien, DJ.

Boogschutter

Als praten ooit een sport wordt, wordt de Boogschutter kampioen! Een Boogschutter klets nog nét niet je oren van je hoofd af, maar al dat praten zorgt voor veel opluchting. Grote kans, dat een Boogschutter niet gestrest is, want hij of zij praat alles meteen van zich af.

Steenbok

De Steenbok is een ware workaholic en dat is omdat hij gewoon heel blij wordt van dat voldane gevoel als hij z’n werk goed heeft gedaan. Wanneer de Steenbok moet ontspannen, kan hij diezelfde beloning ervaren door een simpel klusje te doen in huis.

Waterman

De Waterman is enorm intelligent en houdt ervan om uitgedaagd te worden. Een spelletjesavond is dan ook ideaal in tijden van stress voor de Waterman. Enne, let op dat hij niet vals speelt.

Vissen

Vissen voelen zich als een vis in het water (sorry) bij meditatie. Vissen zijn enorm gevoelig en dat zorgt ervoor dat hij rustgevende momenten zoals deze nodig heeft: boek die massage en ga naar die yogales.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Football news:

Ian Wright: het is jammer dat Ozil niet speelt, maar Arteta ' s vasthoudendheid wordt bewonderd.Voormalig arsenaalspeler Ian Wright heeft gesproken over de beslissing van gunners coach Mikel Arteta om Mesut Ozil niet op te nemen in de Premier League. Dit is vervelend. Vanuit professioneel oogpunt, hou ik niet van Ozil, omdat ze om een of andere reden hun verschillen niet kunnen oplossen. Tegelijkertijd moeten we zo ' n hardnekkige coach bewonderen die zei: Dit is mijn beslissing.Om een of andere reden wil hij Mesut niet laten spelen. Jammer, want dit is een goede speler. Helaas voor Mesut als een professional die wil voetballen, zal hij niet in staat zijn om het te doen in deze club. Van wat Arteta probeert te doen, moeten Arsenal fans zich nu richten op het team en de vooruitgang ervan zei Wright
Spider-man is een fan van Barcelona. Tom Holland werd gefotografeerd in een Catalaans t-shirt
Neymar maakte het wereldteam van 5 spelers. Er is geen keeper in it
Zidane over Barca ' s Reactie Na Classico: Real Madrid richt zich op hun doelen. Ik vind het niet erg om te praten
Klopp op 2:7 van Villa: de spelers reageerden zoals ik had verwacht. = = = Liverpool manager = = = Jurgen Klopp is blij met de reactie van het team op de verpletterende nederlaag van Aston Villa in de Premier League. Het gaat allemaal om de juiste reactie. Er zijn dingen in het leven die niet beïnvloed kunnen worden. Je kunt alleen maar beïnvloeden hoe je reageert. En ik hield van de houding van de jongens in deze situatie, om eerlijk te zijn
Ronaldo en Messi liggen voor op de rest. Niemand kan de helft doen van wat hij doet. De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over Juventus striker Cristiano Ronaldo en Barcelona voor Lionel Messi. Voor mij zijn deze twee superieur aan de anderen. Ik zie niemand hen naderen. Niemand kan de helft van wat ze doen vertelde Maradona aan France Football
Bartomeu heeft tijdens een vergadering van de Raad van bestuur van Barca geen ontslag genomen. Volgens verschillende Spaanse journalisten is de vergadering van de Raad van bestuur van de Catalaanse club afgelopen. Bartomeu nam geen ontslag uit de functie van President van Barca. Er werd gemeld dat Bartomeu en zijn team vandaag Barcelona kunnen verlaten. Eerder deed de Catalaanse club een beroep op de Generalitat (regering) Catalonië om de stemming, gepland voor 1 en 2 November, uit te stellen, maar werd geweigerd, ondanks de aanbevelingen van de regering om thuis te blijven en de noodtoestand opgelegd in de regio te midden van de coronavirus pandemie