Netherlands

Mike Tyson (54) met flinke klappen terug in de ring: 'Het kwam hard aan'

Demonstratiewedstrijd

7 minuten geleden Aangepast: 7 minuten geleden

Mike Tyson deelt een klap uit aan Jones. Beeld © Getty

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De legendarische bokser Mike Tyson (54) heeft afgelopen nacht zijn rentree gemaakt in de boksring. Niet in een officiële wedstrijd, maar in een demonstratiegevecht met Roy Jones (51).

Geen gevecht om een titel dus, maar voor de echte vechtsportliefhebber viel er toch voldoende te genieten. Beide mannen bevochten elkaar in acht rondes van twee minuten en er werd best een aantal rake klappen uitgedeeld.

Geen jury

Maar een winnaar kwam er niet, dat was van tevoren al afgesproken. Er was geen officiële jury en er mocht ook niemand knock-out geslagen worden. Iets waar Tyson in zijn professionele carrière om bekendstond.

"Dit is beter dan vechten voor kampioenschappen", zei Tyson achteraf. Met het evenement werd geld ingezameld voor meerdere goede doelen. "We kunnen nu iets goeds doen voor de wereld. We moeten dit vaker doen."

'Ik raakte je goed'

Tyson had na de wedstrijd mooie woorden over voor zijn opponent. "Ik raakte je soms goed, maar je incasseerde ze goed. Daar heb ik respect voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mike Tyson (54) maakt comeback: 'Ik ben de wreedste bokser ooit'

Jones beaamde dat de klappen van Tyson inderdaad soms flink aankwamen. "Het is best pittig om stoten van Tyson te verwerken. Ik kan goed leven met een gelijkspel." En ook Jones liet een opening voor een mogelijk volgende ontmoeting: "Misschien kunnen we dit nog een keer doen."

Football news:

Setien eist 4 miljoen euro compensatie van Barca. Het ontslag van Valverde kostte de club 11 miljoen
Twee Cornell spelers testten positief voor coronavirus na de wedstrijd met Barca
Mbappe eindigde als eerste op de Ligue 1 goalscoring lijst en scoorde 13 goals in 17 optredens. Hij brak de reeks van 4 wedstrijden zonder goals
Holand scoorde 27 goals in zijn eerste 28 Bundesliga-optredens. Hij is de tweede persoon om dit te doen
Sevilla probeert Papa Gomez te tekenen, Monchi is in gesprek. Atalanta wil hem verkopen aan een club die niet uit Italië komt.Alejandro Papu Gomez kan zijn carrière in La Liga voortzetten
Holand scoorde 14 goals in 13 Bundesliga wedstrijden dit seizoen
Neymar speelt zijn 100ste wedstrijd voor PSG. = = Clubcarrière = = Neymar begon zijn carrière in de 21e Ronde van de Ligue 1 tegen Montpellier. Hij speelde 61 keer in de Ligue 1 wedstrijden, speelde 25 wedstrijden in de Champions League, 6 in de Franse Cup, 6 in de League Cup en nog twee in de Franse Super Cup