Netherlands

Mensen met déze 5 sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

Ontwerp Zonder Titel 2021 04 13t140839.202

Sommige mensen belanden nou eenmaal eerder in een conflictsituatie dan anderen. Ook je sterrenbeeld heeft hier invloed op.

Leeuw

Misschien niet geheel onverwachts, maar een Leeuw belandt helaas vaak in een conflictsituatie. Dit sterrenbeeld houdt van drama en intense discussies. Vooral als je een Leeuw (per ongeluk) kwetst, zal hij of zij een conflict zeker niet uit de weg gaan. Dit teken is verbaal sterk en zal soms je grenzen opzoeken. Wil je liever geen ruzie met een Leeuw? Dan kun je maar beter je excuses aanbieden en nagaan wat de oorzaak was van dit conflict.

Stier

Een Stier is natuurlijk koppig, maar hij of zij zal niet snel een conflict opzoeken. Wel kan er een conflict ontstaan wanneer jij en dit sterrenbeeld het ergens niet over eens zijn. Zo’n discussie kan helaas uren en soms wel dagen duren. Een Stier zal ervan overtuigd zijn dat hij of zij het bij het rechte eind heeft.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een diepgaand met haar partner

Schorpioen

Een discussie met een Schorpioen kan snel uit de hand lopen. Wanneer dit teken zich aangevallen voelt, zal hij of zij er alles aan doen om zichzelf te verdedigen. Daarnaast weet een Schorpioen precies wat hij of zij moet zeggen om jou op een pijnlijke manier te raken.

Tweelingen

Tweelingen zijn vaak onvoorspelbaar en zijn of haar stemming kan van het een op het andere moment totaal omslaan. Als dit sterrenbeeld tijd voor zichzelf nodig hebben, kun je ze maar beter niet storen.

Kreeft

Een Kreeft is erg emotioneel en gevoelig. Hierdoor kan dit teken ook soms in één keer erg boos of verdrietig worden. Let op wat je tegen dit sterrenbeeld zegt, want zij kunnen dit nog maanden of zelfs jaren bij zich dragen.

Lees ook: Vrouwen met déze 5 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia

Gerelateerde artikelen

Football news:

Paulo Fonseca: het was moeilijk om Manchester United te verslaan 4:0. Roma scoorde 3 doelpunten, maar ze realiseerden bijna al hun kansen
Maguire over 2:3 met Roma: het spel werd gespeeld op een teller baan, zoals in basketbal. Mochten ze te veel kansen te creëren in de tweede helft
Unai Emery: Arsenal had de beste kansen om te scoren, maar Villarreal verdiende om verder te gaan
Solskjaer op Manchester United ' s schema: dit werd gedaan door mensen die nog nooit voetbal gespeeld op dit niveau. Het is fysiek onmogelijk voor de spelers
Mikel Arteta: Arsenal was meer dominant in de 2e helft, maar waren niet goed genoeg in de 1e
Sulscher bereikte de finale van de Europa Cup voor het eerst als coach. Hij won de Champions League finale met Manchester United als speler
Arsenal bereikte geen finale in een seizoen voor het eerst sinds 2016