Netherlands

Meerdere voertuigen afgebrand in Den Haag, brandstichting niet uitgesloten

Gerelateerd

De organisator van het omstreden 'coronafeest' dat afgelopen nacht met veel...

Onder begeleiding van luide muziek danste een groep Zwarte Pieten...

In een tuin van een woning aan de Jan Wapstraat in Den Haag is een overleden...

Op meerdere plekken in Den Haag zijn in de nacht van zaterdag op zondag auto’s door brand verwoest. Ook is een scooter volledig afgebrand. Volgens een correspondent is brandstichting niet uitgesloten.

Even voor middernacht stond op de Weteringkade de voorkant van een geparkeerde auto in lichterlaaie. De brandweer wist de brand snel te blussen, maar het voertuig is zwaar beschadigd. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Rond datzelfde tijdstip stond er op de hoek van de Scheveningseweg en de Adriaan Goekooplaan een scooter in brand. Het voertuig is volledig verwoest. Ook de boom waartegen het voertuig geparkeerd stond, raakte ernstig beschadigd.

Raak op de Orionstraat

Dieper in de nacht was het raak op de Orionstraat. Een geparkeerde auto is helemaal uitgebrand. De brand is overgeslagen naar een andere auto, ook deze raakte zwaar beschadigd.

In een seniorencomplex aan de Mozartlaan stond een afvalcontainer in brand. Door de hevige rookontwikkeling verspreidde de rook zich door het trappenhuis.

Later meer.

Beeld: District 8 en Regio 15

Football news:

Neville vergeleek Liverpool met Coventry na Manchester United ' s overwinning. Waarschijnlijk vanwege de kleur van het uniform
Vladimir Gazzaev hield de eerste trainingssessie met Siena
Alessandro Costacurta: Inter zijn de favorieten voor zowel de Milan derby en de Scudetto
De Valencia speler testte positief op antigenen. Gisteren was een match met Attico
Tottenham was een van de beste clubs in de Premier League. Manchester United, Arsenal, Brighton and Man City-in de top 5, Liverpool-7
Manchester United en Liverpool deden een show in de cup. De sponsor van het entertainment is de stoutmoedige posities van Trent en Rashford (Verenigd hebben dit voordeel beter gerealiseerd)
Roman Abramovich: de status van Lampard in Chelsea blijft onwrikbaar. Hij is een iconisch figuur voor de club