Netherlands

Marechaussee treft opnieuw bestelbus met migranten

Foto: ANP

De Marechaussee heeft zaterdag in de haven van Hoek van Holland een bestelbus aangetroffen waarin dertien migranten zaten gepropt. De bestuurder en zijn bijrijder zijn opgepakt, laat een woordvoerder van de Marechaussee weten.

Het gaat om een Italiaanse man en een Portugese vrouw. Zij probeerden de vreemdelingen te smokkelen naar Engeland. Ook in Maastricht werd iemand aangehouden voor mensenmokkel. In de auto van de in Duitsland wonende bestuurder zaten zaterdagavond zeven vreemdelingen met de Algerijnse en Afghaanse nationaliteit, aldus de marechaussee.

Vrijdag trof de marechaussee ook al migranten aan in een bestelbus. Toen ging het om elf mensen. Ze zaten verstopt tussen meubilair. Een 36-jarige bestuurder van de bus, iemand uit Engeland, werd toen aangehouden voor mensensmokkel.

Football news:

Nacho wil niet met Alcoyano spelen. Real Madrid defender is in contact geweest met een infectie met het coronavirus
Cuadrado is hersteld van covid en kan spelen met Napoli
Inter heeft aangeboden om Origi te huren Uit Liverpool; Liverpool striker Divock Origi kan zijn carrière in de Italiaanse competitie voortzetten. Volgens journalist Nicolo Skira werd de 25-jarige aanvaller aan Inter aangeboden. Eerder werd melding gemaakt van de mogelijke lening van de Belg aan Juventus. Liverpool is klaar om de speler te laten gaan voor minstens 20 miljoen pond. = = Clubcarrière = = Origi speelde dit seizoen nog nooit in de Premier League voor Liverpool. Hij speelde vier keer als vervanger en speelde in totaal 16 minuten (zonder extra tijd)
Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski en Ramos-in het symbolische team van het jaar van de UEFA website
Berbatov op Bale: hij wordt teruggestuurd naar Real Madrid als hij niet het niveau laat zien dat Mourinho verwacht
Pogba ' s tijd bij Manchester United raakt weer op. De club kocht geen topspeler, maar een mooi verhaal voor sociale netwerken, Paul verloor de strijd om invloed aan Brun
Roma maakte een extra substitutie in de Italiaanse Cup wedstrijd. In de Italiaanse beker eindigde de club met een technische nederlaag (Roma) en verloor in de 1/8 finale in extra tijd van Spezia (2:4). De Club van Rome kan echter wachten op een technische nederlaag na de feiten voor het overschrijden van het toegestane aantal vervangingen. Het feit is dat de hoofdcoach van Roma Paulo Fonseca zes substituties maakte tijdens de wedstrijd-vier in regelmatige tijd en twee meer in extra tijd. De FIFA heeft onlangs toestemming gegeven voor een extra vervanging van overwerk, maar volgens het reglement van de Italiaanse Cup krijgt de club extra tijd voor vervanging in extra tijd, maar geen extra vervanging, waarvan het maximum aantal hetzelfde blijft-vijf. Roma wilde echt uit de beker: twee rooien in 30 seconden en een illegale vervanging in overwerk