Netherlands

Man neergestoken in woning Foxhol, zes verdachten opgepakt

Na een steekincident gisteravond in een woning in Foxhol in Groningen heeft de politie zes mannen gearresteerd. De man die werd neergestoken is naar het ziekenhuis gebracht. Hij was toen aanspreekbaar, zegt de politie.

In de woning zijn zes Polen aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij. De verdachten, in de leeftijd van 24 tot 43 jaar, zijn overgebracht naar een cellencomplex en worden vandaag verhoord, meldt RTV Noord.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, wordt nog onderzocht. Over de identiteit van het slachtoffer wil de politie niets zeggen.

Football news:

Namens Juve en de ECA kan ik het idee van een Super League afwijzen. Hoe snel Gianni Agnelli veranderde zijn schoenen
Tottenham heeft Mourinho ontslagen. Nee, De Super League heeft er niets mee te maken
Minstens 2 clubs uit Frankrijk zullen elk jaar in de Super League spelen
Mesut Ozil: kinderen dromen van het winnen van de World Cup of de Champions League, niet een of andere Super League. Het plezier van grote wedstrijden is dat ze gebeuren een of twee keer per jaar
Disneyficatie van voetbal. Waar komt de Super League vandaan?
Carragher op Super League: Ik ben het zat dat Liverpool ' s reputatie zo beschadigd is. En het schandelijke kapitalisme van Manchester United verbaast me niet.Jamie Carragher, voormalig verdediger van Liverpool, heeft zich kritisch uitgelaten over de oprichting van de Europese Super League
De Bruyne zal de wedstrijd tegen Aston Villa missen. De ernst van de blessure is nog niet vastgesteld