Netherlands

Man gewond bij conflict in Vught, politie vraagt buurt wie hem zag lopen

De politie wilde bij haar onderzoek per se niets over het hoofd zien (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
De politie wilde bij haar onderzoek per se niets over het hoofd zien (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).

De politie weet zeker dat er iemand gewond is geraakt bij een conflict, zaterdagmiddag in Vught. Hij liep letsel op toen hij vermoedelijk in het gezicht is geslagen. Het slachtoffer zou een man van begin twintig zijn met een licht getinte huidskleur, gekleed in een donker trainingspak. Mensen in en om de Madeliefstraat is gevraagd wie hem hebben zien lopen.

Eerder op de dag werd gemeld dat er geschoten zou zijn op de Madeliefstraat. Over de toedracht en aanleiding is officieel echter nog niets naar buiten gebracht. Wel maakte de politie bekend dat een half uur na de melding van de vermeende schietpartij drie mannen werden aangehouden bij Zoetermeer.

Onderzoek in Vught duurde uren
Ze zaten in een auto die werd achtervolgd door de politie en op de snelweg A12 bij Zoetermeer tegen de vangrail botste. Terwijl agenten met de afwikkeling van deze achtervolging bezig waren, waren manschappen in Vught nog uren bezig met een onderzoek naar wat er in en om de Madeliefstraat daadwerkelijk is gebeurd. Pas tegen een uur of acht waren alle straten die eerder waren afgezet, weer vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...

Een woordvoerster van de politie laat desgevraagd weten dat zondag mogelijk wordt gesproken met de drie verdachten. Verder zullen ook camerabeelden worden bekeken. Ondertussen is de politie ook nog op zoek naar een tweede auto. Na de vermeende schietpartij hebben buurtbewoners twee wagens zien wegrijden. De ene reed bij Zoetermeer tegen de vangrail van de A12, van de andere wagen ontbreekt elk spoor.

Een sieraad dat mogelijk door betrokkenen bij het conflict is achtergelaten (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Een sieraad dat mogelijk door betrokkenen bij het conflict is achtergelaten (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Agenten stellen bewijsmateriaal veilig (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Agenten stellen bewijsmateriaal veilig (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Grondig onderzoek in en om de Madeliefstraat (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Grondig onderzoek in en om de Madeliefstraat (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...

Football news:

Jorginho: ik was bezorgd over het gesprek dat ik niet bij Chelsea zou zijn geweest zonder Sarri
Dybala en Morata hebben spierblessures. Ze zullen niet spelen met Chelsea en Torino
Neville bekritiseerde de spelers voor verontschuldigingen in sociale netwerken in de stijl van Bruno: hun PR mensen creëren nep persoonlijkheden
Watzke over Sancho bij Manchester United: het doet me pijn dat hij niet zo vaak wordt gebruikt
De UEFA heeft afstand gedaan van de zaak tegen de oprichters van de Super League-Barca, Real Madrid en Juventus
Agnelli over de Super League: de waarden ervan zullen de stabiliteit van de voetbalindustrie garanderen.Juventus President Andrea Agnelli sprak over het belang van de Europese Super League voor het voetbal en publiceerde een open brief aan de aandeelhouders van de club. Dit is niet het spreekgestoelte van waaruit je opnieuw moet praten over de redenen voor de oprichting van de Super League, maar dit is een geschikte gelegenheid om u te informeren dat het nieuwe toernooi, waarvan de taak is om het beste spektakel in de geschiedenis van het voetbal aan de wereld te presenteren, is gebaseerd op drie basiswaarden. Hun doel is om de stabiliteit van de voetbalindustrie te waarborgen. De eerste is een algemene structuur voor het beheersen van de kosten en het bevorderen van een evenwichtige concurrentie in verschillende competities, in tegenstelling tot de regelingen die onder andere door de machthebbers worden voorgesteld. In de tweede plaats moet men zich sterk maken voor de beginselen van solidariteit en wederkerigheid. De derde is de concentratie op de prestaties van clubs in Europese competities en hun bijdrage aan de ontwikkeling van jongeren als het belangrijkste element van het concept van sport meritocratie (dit kan niet uitsluitend worden bereikt door wedstrijden binnen landen vanwege de geopolitieke en commerciële belangen van de partijen, die moeten worden gescheiden van de essentie van sport). Kortom, we kunnen dit karakteriseren als een nieuw meritocratisch paradigma en een terugkeer naar de basis - naar kostenbeheersing en transparantie van processen. Er zullen drie categorieën centraal staan in het project: fans die de vraag naar het product dicteren, spelers die de sterren van de show zijn, en investeerders die alle risico ' s op zich nemen die verbonden zijn aan het zakendoen in de voetbalindustrie
Moriba speelde nog niet voor Leipzig na zijn transfer uit Barca. Coach Marsh rekent niet op hem. Middenvelder Elisha Moriba heeft problemen in Leipzig na een transfer uit Barcelona