Netherlands

Liveblog CL | Chelsea en Sevilla leiden en staan virtueel in achtste finales

In dezelfde groep als Chelsea kan het Sevilla van Luuk de Jong ook een ticket veroveren voor de achtste finales van de Champions League. Een gelijkspel tegen FC Krasnodar volstaat voor de Europa League-winnaar van vorig jaar om zich bij de laatste zestien te scharen. De Jong kan een rol vertolken in die missie, want hij krijgt een basisplaats van trainer Julen Lopetegui voor het duel in Rusland. Bij FC Krasnodar zit Tonny Vilhena, hersteld van een coronabesmetting, op de bank.

Opstelling FC Krasnodar: Gorodov; Smolnikov, Martynovich, Pantaleão, Ramírez; Gazinsky, Cabella, Olsson; Suleymanov, Berg, Claesson.

Opstelling Sevilla: Vaclík; Kounde, Gudelj, Carlos, Escudero; Rodríguez, Fernando, Rakitic; Ocampos, De Jong, El Haddadi.

Football news:

Attetico President:we wisten altijd dat Suarez is de beste center vooruit in Europa
Mourinho op Bale: speeltijd is niet gegeven, moet worden verdiend
Tot voor kort poseerde Leo met Bartomeu en accepteerde miljoenen, maar toen stortte Barcelona in. Waarom?
West Ham heeft 33 miljoen euro geboden voor en-Nasiriyah. Sevilla weigerde West ham United in Januari de Sevilla Youssef al-Nasiri te verwerven. De Londenaren boden 33 miljoen euro samen met bonussen voor de 23-jarige Marokkaan, maar de Spaanse club weigerde, volgens Estadio Deportivo. Volgens een bron zal Sevilla aan het einde van het seizoen waarschijnlijk En-Nesiri verkopen om hun financiële situatie te verbeteren. West Ham, op zijn beurt, voor het sluiten van de winter transfer venster zal het aanbod te verhogen tot 40 miljoen. Met 12 doelpunten in 19 wedstrijden van het seizoen La Liga deelt en-Nesiri de kop in de goalscoring race met Luis Suarez (Attico). Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Gattuso op 1:3 met Verona: je kunt niet zo spelen als Napoli wil terugkeren naar de Champions League
Sobolev op tedesco in Spartak: misschien zullen we het seizoen goed eindigen, en hij zal willen blijven
Liverpool ligt dicht bij de transfer van de Engelse U16 striker Gordon voor 1+ miljoen pond.Liverpool is dicht bij de aankoop van Derby striker Kade Gordon. In de strijd voor de 16-jarige speler van het Engelse U16 jeugdteam liggen de Merseysiders voor op Manchester United en Tottenham, meldt The Telegraph. Volgens de bron wordt de overdracht van Gordon geschat op meer dan 1 miljoen pond. Hij maakte zijn debuut voor Derby op 29 December 2020 in de wedstrijd tegen Birmingham (4-0) in de 89e minuut