Netherlands

Kijkers Beste Zangers ontroerd door duet Sanne Hans en Stef Bos

Beste Zangers

Stef Bos en Sanne Hans maakten gisteravond diepe indruk met hun versie van ‘Laat me’. Het nummer staat inmiddels op plek 3 in de iTunes-lijst.

Duet Sanne en Stef

Net als voorgaande jaren was ook deze seizoensafsluiting van Beste Zangers een knaller. Maar liefst 1,6 miljoen kijkers zaten gisteravond voor de buis. Vooral Sanne Hans en Stef Bos maakten indruk met hun versie van ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. Stef Bos wist al snel dat hij dit nummer wilde zingen. “Ik wil heel graag een nummer doen dat mij al jaren achtervolgt. Een nummer van Ramses Shaffy, die heel veel voor mij heeft betekend”, aldus de zanger. “Hij zei ooit tegen mij: ‘als je ooit iets alleen achter de piano doet, pak de ruimte en de vrijheid en word het lied’. Dat wil ik heel graag proberen met Sanne.”

Onvergetelijke reis

De twee hadden niet gerepeteerd, maar dat was niet te zien. De andere kandidaten genoten zichtbaar van het moment. “Wat een weergaloos einde voor een onvergetelijke reis”, zei Milow na het optreden. Ook Freek en Suzan waren onder de indruk: “Ik had het idee dat we hier bij een momentje waren waar we nog heel lang over gaan napraten. Ik vond het superbijzonder dat we daar bij mochten zijn.”

Lees ook: Kijkers onder de indruk tijdens Beste Zangers: ‘Fantastische aflevering’

Kijkers thuis zijn ook diep ontroerd door het intieme optreden van Sanne en Stef. “Het beste is duidelijk voor het laatst bewaard”, schrijft iemand op Twitter.

Bekijk het optreden van Sanne Hans en Stef Bos hieronder.

Foto: AVROTROS

Gerelateerde artikelen

Football news:

Klopp op firmino: het Team is een orkest, en Bobby speelt er 12 instrumenten in. Hij is belangrijk voor ons.Liverpool manager Jurgen Klopp heeft veel gesproken over striker Roberto Firmino. Het was altijd belangrijk voor Bobby om te scoren. Dit is een perfecte footballspeler. Een voetbalteam is als een orkest. Om te spelen hebben we mensen nodig die verschillende instrumenten kennen. Sommigen van hen zijn luider, sommige Spelen rustiger, maar ze zijn allemaal belangrijk voor het ritme. Bobby is waanzinnig belangrijk, alsof hij 12 instrumenten in ons orkest speelt. Het is erg belangrijk voor ons ritme. Godzijdank kunnen we zonder hem spelen zonder verlies, maar het is geweldig om hem op het veld te hebben. Ik geef niets om Bobby, maar soms helpt het scoren van een doelpunt. Dit doel was erg belangrijk. Ik vond de reactie van de jongens het leukst. Natuurlijk vieren we altijd doelen, maar de reactie op dat doel was erg emotioneel, want de spelers lezen zeker de pers. Helaas zagen ze de kritiek. Dus we waren erg blij toen hij scoorde. Het was het juiste om te doen. Je weet hoe belangrijk hij voor ons is, dus ik hoef er niet eens over te praten, zei Klopp. Liverpool vierde Firmino ' s doel met het hele team. Roberto had een moeilijke start voor het seizoen-maar hij overwon verschrikkelijk ongeluk
Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League