Netherlands

Kijkcijferhit Lego Masters sluit af met 1,4 miljoen kijkers

De finale van Lego Masters op RTL4 heeft zaterdagavond 1,4 miljoen kijkers getrokken. In de dagelijkse kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek bleef alleen het Journaal van 20 uur met 1,8 miljoen kijkers de spelshow voor.

In de finale van de spelshow versloeg het paar Jan en Lola in de finale het Vlaamse duo Björn en Corneel en de Nederlanders Martijn en Jos. Het Nederlandse paar won 25.000 euro en een reis naar Denemarken om daar het pretpark Legoland te bezoeken.

Lego Masters was de afgelopen tijd een grote hit en wist steevast meer dan een miljoen kijkers per aflevering te trekken. Vanwege het grote succes is er al een tweede seizoen van het programma aangekondigd.

Ook All You Need Is Love sloot zaterdagavond het seizoen af. De laatste aflevering van het extra lange seizoen wist 903.000 kijkers te boeien. Het programma op RTL4 ging zo’n twee maanden langer door dan gepland. In totaal werden er acht extra uitzendingen gemaakt bovenop de zeven die het seizoen normaal gesproken zou tellen.

Football news:

Mourinho weet hoe je een vuurtje moet aansteken in spelers
Blanc is een prioritaire optie voor Valencia. In de lijst van kandidaten, Marko Silva en Quique Flores
Voormalig Spartak Keeper Mitryushkin traint met Monaco (Sport-Express)
Javier Tebas: Real Madrid kan 20 minuten na de wedstrijd bellen over de scheidsrechters – het is niet gezond voor alle refereeen
Maurizio Sarri: de ene dag moet Higuain verwend worden, de andere aan de muur genageld
Kapitein Huesca ' s Armbanden-een boek over de geschiedenis en geografie van Spanje
Barcelona ontkende het organiseren van aanvallen op zijn spelers in sociale netwerken