Netherlands
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jay-Z voor de rechter

Jay-Z moet voor de rechter verschijnen om uitleg te geven over mogelijke contractbreuk bij het promoten van een parfum dat zijn naam draagt. Het bedrijf Parlux dat het luchtje uitbracht stelt dat de rapper nagelaten heeft de Gold Jay-Z-geurlijn te promoten.

Maandag wordt de jury benoemd die zich over de kwestie moet gaan buigen, meldt New York Post. Parlux Fragrances maakte in 2012 afspraken met Shawn Carter, zoals Jay-Z eigenlijk heet, over promotieactiviteiten voor de geurlijn. De rapper heeft zich volgens het bedrijf niet aan de afspraken gehouden. Zo zei hij niets over het parfum tijdens media-activiteiten en weigerde hij een promotie-optreden te verzorgen in het warenhuis Macy’s.

In 2016 klaagde Parlux Jay-Z al aan. Volgens het bedrijf heeft het 18 miljoen dollar verloren door de weigering van Jay-Z om zich in te spannen voor de geurlijn. Parlux stelt dat promotie onontbeerlijk is om een geurlijn die is opgebouwd rond een beroemdheid tot een succes te maken.

Overigens heeft Jay-Z al eerder in een videoboodschap laten weten dat hij nog ruim 2 miljoen dollar te goed heeft van het geurtjesbedrijf.