Netherlands

Jaap Reesema is er nu ook voor de kleintjes

Van onze partner Play-Doh

8 minuten geleden Aangepast: 5 minuten geleden

Jaap Reesema

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Door zijn deelname aan 'X Factor' werd Jaap Reesema (36) in één klap bekend in Nederland. Dat hij een gouden keeltje heeft moge duidelijk zijn, maar de zanger is daarnaast ook nog eens ontzettend creatief. En dat is best handig met twee kids en een derde op komst. Voor alle ouders die minder gezegend zijn lanceert Jaap nu samen met Play-Doh een swingend nummer voor de allerkleinsten.

Lekker kliederen hoort nou eenmaal bij kind zijn. Hoe groter de rommel, hoe groter het plezier. Alleen niet voor de ouders. Uit onderzoek van speelgoedfabrikant Hasbro blijkt namelijk dat ouders gefrustreerd raken als hun kinderen kleuren mixen. Of nog erger, in het verkeerde potje terugstoppen ('geel hoort toch echt in het potje met de gele deksel!'). Nergens voor nodig vindt Play-Doh. Volgens hen bevordert dit juist de creativiteit van het kind. Een tomaat hoeft namelijk niet altijd rood te zijn of een banaan geel. Door verschillende kleuren te mixen en de 'regels' te breken, worden juist de mooiste creaties geboren. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachtten zwangerschap totaal niet

Als vader en muzikant weet Jaap als geen ander dat ook muziek een enorme rol speelt als het gaat om creativiteit en spelen nóg leuker maakt. Daarom heeft hij samen met het wereldberoemde kleimerk een nummer gemaakt waarop je helemaal los kunt gaan met je speelgoed!

'Mixen Maar' is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify onder de artiestennaam Doh-Doh. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaap Reesema tot drie keer toe aan de dood ontsnapt

Football news:

Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League
Manchester City heeft een tienjarenplan voor Messi voorbereid. Na zijn carrière willen ze hem ambassadeur maken voor de club (The Times). Manchester City werkt aan de ondertekening van de Barcelona striker Lionel Messi. Volgens de Times heeft de Engelse club een tienjarenplan voor Argentinië ontwikkeld. Hij zal worden aangeboden om te spelen voor Manchester City en dan spelen voor een van de negen clubs in de City Football Group. Deze omvatten met name new York city (vs), Yokohama (Japan) en Melbourne city (Australië)