Netherlands

‘In 2021 verschijnt eerste iPad Pro met oled-scherm’

Er gingen al geruchten dat Apple begin 2021 een iPad Pro uitbrengt met een verbeterde schermtechnologie: mini-led. Nu voegt het Koreaanse The Elec daar een interessant gerucht aan toe: later in 2021 verschijnt de eerste iPad Pro met oled-scherm.

iPad Pro 2021 met mini-led

iPad Pro 2021 met oled-scherm

De Koreaanse website meldt dat Apple bezig is met de ontwikkeling van oled-schermen voor de iPad Pro-modellen. Die zouden in de tweede helft van 2021 verschijnen. De oled-panelen worden geleverd door Samsung en LG.

De website schrijft dat de schermen kwalitatief beter zijn dan de oled-displays van de iPhone. Dit zou nodig zijn omdat tablets doorgaans beduidend langer worden gebruikt dan smartphones. De schermen bestaan bijvoorbeeld uit meerdere lagen, zodat ze minder snel inbranden.

Eerst nog mini-led

Maar voordat het zover is, komt Apple begin 2021 eerst met een iPad Pro met mini-led scherm, zo meldt ook The Elec. Dit zou in de eerste helft van het jaar gebeuren. Mini-led is een nieuwe vorm van achtergrondverlichting die wordt gebruikt voor lcd-schermen.

Een scherm van mini-led heeft net als oled een hoog contrast en diepe zwarttinten. Daarnaast zijn er voordelen ten opzichte van oled: de schermen hebben een hogere helderheid, zijn energiezuiniger en er is een kleiner risico op inbranden. En misschien wel het belangrijkste: ze zijn een stuk goedkoper om te produceren.

Of toch 2022?

The Elec waarschuwt wel dat de lancering van de iPad Pro met oled-scherm nog kan worden uitgesteld. Dit zou afhangen van de populariteit van de eerste iPad Pro met mini-led. Het lijkt ons eerlijk gezegd sterk dat Apple volgend jaar twee iPad Pro-modellen met twee nieuwe schermtechnieken introduceert, dus we gaan alvast voorzichtig uit van een lancering in 2022.

De Koreaanse website is in het verleden nauwkeurig gebleken als het ging om geruchten over de iPad Pro. The Elec was bijvoorbeeld een van de eersten die melding maakte van een LiDAR-scanner bij de iPad Pro 2020.

iCreate 123

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen over nieuwe Apple-producten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bron: The Elec

Football news:

Nacho wil niet met Alcoyano spelen. Real Madrid defender is in contact geweest met een infectie met het coronavirus
Cuadrado is hersteld van covid en kan spelen met Napoli
Inter heeft aangeboden om Origi te huren Uit Liverpool; Liverpool striker Divock Origi kan zijn carrière in de Italiaanse competitie voortzetten. Volgens journalist Nicolo Skira werd de 25-jarige aanvaller aan Inter aangeboden. Eerder werd melding gemaakt van de mogelijke lening van de Belg aan Juventus. Liverpool is klaar om de speler te laten gaan voor minstens 20 miljoen pond. = = Clubcarrière = = Origi speelde dit seizoen nog nooit in de Premier League voor Liverpool. Hij speelde vier keer als vervanger en speelde in totaal 16 minuten (zonder extra tijd)
Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski en Ramos-in het symbolische team van het jaar van de UEFA website
Berbatov op Bale: hij wordt teruggestuurd naar Real Madrid als hij niet het niveau laat zien dat Mourinho verwacht
Pogba ' s tijd bij Manchester United raakt weer op. De club kocht geen topspeler, maar een mooi verhaal voor sociale netwerken, Paul verloor de strijd om invloed aan Brun
Roma maakte een extra substitutie in de Italiaanse Cup wedstrijd. In de Italiaanse beker eindigde de club met een technische nederlaag (Roma) en verloor in de 1/8 finale in extra tijd van Spezia (2:4). De Club van Rome kan echter wachten op een technische nederlaag na de feiten voor het overschrijden van het toegestane aantal vervangingen. Het feit is dat de hoofdcoach van Roma Paulo Fonseca zes substituties maakte tijdens de wedstrijd-vier in regelmatige tijd en twee meer in extra tijd. De FIFA heeft onlangs toestemming gegeven voor een extra vervanging van overwerk, maar volgens het reglement van de Italiaanse Cup krijgt de club extra tijd voor vervanging in extra tijd, maar geen extra vervanging, waarvan het maximum aantal hetzelfde blijft-vijf. Roma wilde echt uit de beker: twee rooien in 30 seconden en een illegale vervanging in overwerk