Netherlands

Hubert Bruls wil sportkantines eerder laten sluiten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De kans bestaat dat binnenkort sportkantines eerder dicht moeten. Het is een van de mogelijke maatregelen die morgenavond worden besproken door de veiligheidsregio's.

De voorzitter van de Veiligheidsregio's, burgemeester Hubert Bruls, heeft voorgesteld om sportkantines in het weekend om 16.00 uur te sluiten, melden bronnen aan de politieke redactie van RTL Nieuws.

Beheerd door vrijwilligers

Een van de overwegingen daarbij zou zijn dat sportkantines worden beheerd door vrijwilligers, die niet getraind zijn om bezoekers aan te spreken op hun gedrag. 

Corona grijpt weer om zich heen, behalve in Zweden

Lokale lockdowns en extra maatregelen. Steeds meer Europese landen moeten eraan geloven. Corona grijpt weer snel om zich heen. Voor een zogeheten tweede golf wordt gevreesd. Maar niet in Zweden. Daar worden nauwelijks meer mensen ziek.

Het is niet duidelijk of die maatregel in heel Nederland zou moeten gaan gelden of alleen in de gebieden waar code oranje geldt. Definitieve besluiten worden pas volgende week verwacht.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi