Netherlands

Honda: motorproblemen Verstappen opgelost

Foto: ANP

Honda zegt de problemen met de motor in de Red Bull van Max Verstappen te hebben opgelost. Welke aanpassingen de Japanse motorfabrikant heeft doorgevoerd, wilde technisch directeur Toyoharu Tanabe niet prijsgeven, maar hij heeft de Nederlandse Formule 1-coureur verzekerd dat “de fouten niet opnieuw zullen optreden.”

Verstappen heeft twee zeer teleurstellende grands prix achter de rug. In zowel de Grote Prijs van Italië op Monza als de Grote Prijs van Toscane op Mugello viel hij uit en motorische problemen lagen daaraan ten grondslag. Honda heeft de afgelopen dagen uitgebreide analyses uitgevoerd. “Uit ons onderzoek bleek dat verschillende factoren het probleem veroorzaakten en we hebben tegenmaatregelen kunnen nemen om elk van deze problemen op te lossen”, aldus Tanabe op de website van de Formule 1.

Football news:

👏 De hele wereld praat over Khabib ' s vertrek en feliciteert hem met zijn overwinning. Zij eisen de eerste plaats in de waardering voor hem en respecteren de wens om bij zijn familie te zijn hier Conor, Ronaldo, Joe Rogan en anderen
Klopp Pro 2:1 met Sheffield: wint 2:0 of 3:0 komen wanneer je fel vecht in games als deze
Messi herhaalde zijn slechtste zegereeks-6 wedstrijden zonder doelpunten voor Real Madrid
Schalke is 21 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen in de Bundesliga en bevindt zich op de voorlaatste plaats
Suarez deelt de eerste plaats in de La Liga goalscoring race met Fati en Paco, met 5 (4+1) punten in 5 wedstrijden
Real Madrid verslaat Barcelona met overwinningen in full-time officiële wedstrijden-97 vs 96
Lampard in de aflevering met Maguire en Aspilicueta: a Clean penalty in favor of Chelsea