Netherlands

Hoe leuk: je kunt nu ook naar Kiki’s verhalen luisteren in onze nieuwste podcast

Kiki Faber

Smul jij elke week weer van de avonturen van Kiki Faber? Het jongere nichtje van de welbekende Floor probeert haar weg te vinden in Amsterdam, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Al haar verhalen zijn nu ook te beluisteren in onze gloednieuwe podcast!

Ze wil een beroemd zangeres worden, haar grote liefde vinden en een appartementje voor zichzelf. Op dit moment woont ze bij Finn, haar beste vriend. Kiki zingt in een band en werkt in een warenhuis tot ze wat beters heeft gevonden.

Kiki podcast

Niet elke week de tijd om alle verhalen te lezen? Geen zorgen, want met deze nieuwste podcast blijf je altijd up-to-date. Of je nu onderweg bent of tijdens een fikse wandeling, je mist geen moment meer van de avonturen van Kiki Faber. En dat zijn er nogal wat!

Liefde

Want vindt ze wel óf niet de weg terug naar Kees? En als ze dan op zoek wil naar een nieuwe liefde, waar ontmoet ze iemand in deze krankzinnige tijd? Je volgt Kiki in haar pad om haar dromen na te jagen, met alle hobbels die daarbij komen kijken. Dat wil je niet missen toch? Je beluistert de podcast hieronder óf via Spotify en iTunes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Football news:

Rummenigge over de Euro: De voorzitter van de UEFA denkt dat het verstandiger zou zijn om het toernooi in één land te organiseren. Ik weet dat Alexander Ceferin, die de COVID-19 situatie zeer serieus neemt, zich afvraagt of het niet verstandiger zou zijn om de Euro in één land te houden. Onder voorbehoud van alle nodige maatregelen. Laten we niet vergeten dat het idee van het houden van een speciale Euro [in verschillende landen] vóór de pandemie kwam, zei Rummenigge. Wat er met de Euro zal gebeuren, weet nog niemand. Als u twijfelt, kunt u het ticket overhandigen en het geld teruggeven-hier is de instructie
Nacho wil niet met Alcoyano spelen. Real Madrid defender is in contact geweest met een infectie met het coronavirus
Cuadrado is hersteld van covid en kan spelen met Napoli
Inter heeft aangeboden om Origi te huren Uit Liverpool; Liverpool striker Divock Origi kan zijn carrière in de Italiaanse competitie voortzetten. Volgens journalist Nicolo Skira werd de 25-jarige aanvaller aan Inter aangeboden. Eerder werd melding gemaakt van de mogelijke lening van de Belg aan Juventus. Liverpool is klaar om de speler te laten gaan voor minstens 20 miljoen pond. = = Clubcarrière = = Origi speelde dit seizoen nog nooit in de Premier League voor Liverpool. Hij speelde vier keer als vervanger en speelde in totaal 16 minuten (zonder extra tijd)
Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski en Ramos-in het symbolische team van het jaar van de UEFA website
Berbatov op Bale: hij wordt teruggestuurd naar Real Madrid als hij niet het niveau laat zien dat Mourinho verwacht
Pogba ' s tijd bij Manchester United raakt weer op. De club kocht geen topspeler, maar een mooi verhaal voor sociale netwerken, Paul verloor de strijd om invloed aan Brun