Netherlands

Herstelde Djokovic terug op de tennisbaan in Miami

Foto: ANP

Novak Djokovic maakt deze maand op de Miami Open zijn rentree op de tennisbaan na een blessure. De Servische nummer 1 van de wereld heeft zijn komst naar het toernooi in Florida bevestigd. Djokovic won vorige maand de Australian Open, maar liep in dat toernooi wel een spierscheuring op.

Dat gebeurde al in de derde ronde, maar het weerhield hem er niet van het toernooi voor de negende keer te winnen. Daardoor heeft de 33-jarige Serviër nu achttien grandslamtitels achter zijn naam staan. Maandag wordt hij alleen recordhouder wat betreft het aantal weken dat hij de wereldranglijst aanvoert. Met 310 weken deelt hij het record nu nog met de Zwitser Roger Federer.

Het speelschema dat Djokovic op zijn website heeft geplaatst geeft aan dat hij op 22 maart het seizoen hervat in Miami. Daarna volgt het graveltoernooi van Monaco en, op diezelfde ondergrond, het kleinere toernooi van Belgrado. De ATP Tour keert voor het eerst sinds 2012 terug in de Servische hoofdstad waar Djokovic op zijn eigen tenniscentrum in actie zal komen.

Football news:

Coach Athletic Marcelino: Barcelona versloeg ons in de bekerfinale omdat ze duidelijk beter waren
Real Madrid: felicitaties aan Barcelona en haar fans met een welverdiende overwinning in de Spaanse beker
Antoine Griezmann: Ik ben gelukkig in Barca. Antoine Griezmann vatte de resultaten van de Spaanse bekerfinale tegen Atletiek samen
Ronald Koeman: Dit is niet Messi ' s laatste wedstrijd voor Barca in de Spaanse beker, ik hoop
Lionel Messi: Ik til een speciale trofee als de kapitein van een speciale club. We zijn blij
Koeman won de Spaanse beker voor de zevende keer als coach en als Barcelona-speler
Laporta op Messi bij Barca: Leo is de beste ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat hij wil blijven