Netherlands

Héél goed nieuws voor liefhebbers van De Luizenmoeder

Goed nieuws voor fans van De Luizenmoeder: Ilse Warringa, juf Ank in de serie, sluit niet uit dat er een derde seizoen komt. Dat laat zij aan AD weten.

Genoeg ideeën

De actrice maakt samen met Jan-Albert de Weerd de scenario’s voor de serie. Ze vertelt genoeg ideeën te hebben voor een vervolg. “Ik wil zeker de impact die corona op ons onderwijs heeft in een eventueel nieuw seizoen behandelen”, vertelt ze.

‘Serieus ove rnadenk’

Volgens Ilse denken veel mensen dat De Luizenmoeder niet meer terugkomt, omdat Diederik Ebbinge – die directeur Anton speelt – aan heeft gegeven geen zin meer te hebben in een derde seizoen. “Maar ik word zo vaak gevraagd naar een vervolg dat ik daar serieus over nadenk.”

Film

In ieder geval kunnen fans van de serie begin volgend jaar een film van de serie verwachten. Hierin zijn Diederik Ebbinge en Henry van Loon – die Volkert speelt – niet te zien.

Bron: AD
Foto: NPO

Gerelateerde artikelen

Football news:

Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent