Netherlands

Happy single? Yes you can: zo maak je er het beste van

Je hebt het ongetwijfeld al talloze keren gehoord: het single leven is fantastisch! Je kunt doen wat je zelf wilt en hoeft met niemand rekening te houden. Maar wat als je het alleen zijn spuugzat bent?

Alleen zijn zonder daarvan te balen? Zo krijg je het voor elkaar.

Goed voor jezelf zorgen

Tja, dat is niet zo makkelijk gedaan als gezegd, maar het is wel een hele belangrijke stap. Als jij namelijk goed voor jezelf zorgt, zul je daar ook profijt van hebben. Als je single bent, kun je jouw tijd besteden hoe je dat zelf wilt. Kook dus uitgebreid voor jezelf, schrijf je in bij de sportschool en leer nieuwe mensen kennen. Je zult merken dat je je fitter, energieker én zelfverzekerder gaat voelen.

Jezelf lekker verwennen

Ja, hiermee bedoelen we echt alles wat je maar kunt bedenken! Zo mag je écht wel eens helemaal losgaan tijdens een (online) shopping sessie of jezelf ‘volvreten’ tijdens een etentje met vriendinnen of die hoognodige pedicure bezoeken. Maar vergeet ook niet om jezelf te verwennen op seksueel gebied. Misschien voelt het een beetje onwennig, maar als single lady ben jij niemand verantwoord verschuldigd.

Lees ook:
Leugentje om bestwil? Hierover liegen singles op datingapps

Geniet van wat je wel hebt

Het is héél verleidelijk om jezelf en je leven te vergelijken met anderen, maar het gras is bij de ander niet groener. Je hoort van anderen voornamelijk de positieve dingen. Open Instagram en je ziet alleen maar leuke dingen. Dat is niet realistisch en totaal niet hoe het echte leven is. Bij niemand niet. Geniet daarom extra van de dingen die je wel hebt en focus je daarop.

Van jezelf leren houden

Yupp, super cliche! Maar ken je de quote dat je eerst moet leren van jezelf te houden voordat iemand anders dat kan? Deze uitspraak heb je vast al eens gehoord en dat is niets voor niets. Van jezelf houden is namelijk ontzettend belangrijk! Je zit tenslotte je hele leven lang met jezelf opgescheept. Dan kun je er maar beter het beste van maken, toch? Doe de dingen die ervoor zorgen wat jou gelukkiger gaat maken. Uiteindelijk straal je dat uit. Enne, mannen houden van zelfverzekerde vrouwen!

Doelen stellen

Er is geen betere manier om tijdens het alleen zijn tóch gelukkig te zijn dan door te werken aan je doelen. Het is sowieso heerlijk om altijd een doel te hebben. Zo heb je iets om naar uit te kijken en voelt het alsof je elke dag een beetje vooruitgang boekt. Enne, het gevoel als je je doel hebt bereikt is toch een fantastisch gevoel!

Lees ook:
Het is Singles Day: en dit is de ultieme Happy Singles Bucket List

Ga er op uit

Niemand wordt blij van avond na avond alleen thuis zitten. Ga er daarom op uit! Ga lekker een terrasje pakken met een vriendin, laat jezelf uitwaaien op het strand of ga helemaal los tijdens de koopavond. Zo voorkom je dat je thuis gaat zitten balen en je zult zien dat je er tóch energie van krijgt. Het leven moet een beetje leuk zijn! Helaas gaat dat niet altijd vanzelf, dus dan moet je de gezelligheid zelf opzoeken.

Happy and alone

Voor veel van deze tips heb je andere mensen nodig, maar dat is natuurlijk niet hét geheim om je goed te voelen terwijl je alleen bent. Je kunt het namelijk in je eentje ook heel leuk hebben! Maak van simpele taakjes als je huis schoonmaken een feestje door een gezellig muziekje, een leuke podcast of een serie aan te zetten. Als je toch zo lekker bezig bent, kun je ook gelijk je kledingkast uitzoeken. En je interieur restylen. En je uitgedunde kledingcollectie weer opnieuw aanvullen. Genoeg te doen dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock

Football news:

Nieuwe versie van de Champions League hervorming:het aantal teams zal worden verhoogd tot 36, en er kunnen helemaal geen groepen zijn vanaf het seizoen 2024/25
Di Maria wilde niet naar Manchester United, maar hij verhuisde voor een dik contract - en viel helemaal niet in Van Gaal ' s filosofie. De coach en de overval hebben de tragedie verbroken
De UEFA zal de betalingen aan clubs in de Champions League en de Europa League gedurende vijf jaar verminderen als gevolg van verliezen door de pandemie.De UEFA zal de betalingen aan clubs in Europese competities in de komende vijf jaar verminderen als gevolg van verliezen door de coronavirus pandemie. Voor deze periode zal het prijzengeld voor de Champions League en de Europa League worden verlaagd, aangezien de UEFA worstelt met de financiële crisis die door COVID-19 is veroorzaakt, meldt Reuters met betrekking tot de Times. De Unie van Europese voetbalbonden heeft de leden van de organisatie meegedeeld dat zij vorig seizoen 514 miljoen pond heeft verloren als gevolg van de verminderde inkomsten uit televisie en sponsoring, toen de Europese voetbalwedstrijden voor het eerst werden onderbroken, en vervolgens in een vereenvoudigde vorm werd gehouden van de laatste acht-een wedstrijd in de oppositie, wedstrijden zonder toeschouwers en op neutrale velden. Eerder werd aangekondigd dat clubs 1,95 miljard euro van de UEFA zullen ontvangen voor deelname aan de Champions League. Naar verluidt verwachten Engelse teams een daling van 4% van de inkomsten uit de verkoop van tv-rechten en prijzengeld
Alberto Zaccheroni: Ibrahimovic had een grotere invloed op het Italiaanse voetbal dan Cristiano Ronaldo (4). Voormalig Juventus en AC Milan coach Alberto Zaccheroni deelden zijn mening over het belang van Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic voor het Italiaanse voetbal. Ik heb in mijn carrière grote kampioenen gecoacht, maar het enige wat ik betreur is dat ik Ibrahimovic nooit heb gecoacht. Het is eeuwig. Ik begrijp niet waarom hij nooit de Gouden Bal heeft gewonnen. Hij had meer invloed op het Italiaanse voetbal dan Cristiano Ronaldo. Het is geen toeval dat veel jonge spelers exponentieel zijn gegroeid sinds zijn aankomst. Hij scoort niet alleen doelen. Hij geeft vertrouwen aan al zijn partners en draagt het team op zijn schouders in moeilijke momenten, zei Zaccheroni
Borussia kan niet te veel op Holland vertrouwen. Hij speelde alle wedstrijden voor het nationale team
Simone Inzaghi: Borussia is een van de acht beste teams in Europa. Lazio moet agressief spelen. Simone Inzaghi sprak voor de Champions League wedstrijd met Borussia Dortmund. Wij zouden graag zien dat onze fans bij ons zijn als het team terugkeert naar de Champions League. Lazio moet agressief tegen Borussia spelen. Ze behoren tot de acht beste teams in Europa. Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden. We hebben een geweldig optreden nodig. Ik wil dat de spelers reageren op het verlies van Sampdoria in Serie Azei de coach
Ramos miste Real Madrid ' s trainingssessie en zal waarschijnlijk niet Shakhtar