Netherlands

Grote investering voor techbedrijf Sitecore

-

Het marketingtechnologiebedrijf Sitecore zegt dat het een investering krijgt van 1,2 miljard dollar, maar wil de naam van de geldschieter niet geven.

Enkel in een direct vraaggesprek met Het Financieele Dagblad wil Sitecore vertellen dat EQT Ventures een grote rol in deze ronde speelt. Het is niet duidelijk of de Zweden de enigen zijn die kapitaal beschikbaar stellen.

Het PR-bureau van Sitecore in Nederland bevestigt aan Emerce de deelname van EQT, maar kan niet aangeven of en welke andere partijen erbij zijn betrokken.

Het merendeel van het groeigeld gaat naar de doorontwikkeling van bestaande producten. Het personeelsbestand van 1.300 moet komende kwartalen met duizend gaan groeien.

De producten van Sitecore worden veelal gebruikt om redactionele en commerciële content te publiceren op digitale kanalen.

Foto: Pug Girl (cc)

Football news:

Leipzig heeft 6 opeenvolgende Bundesliga overwinningen
Borussia Gladbach verloor 5 wedstrijden op rij na de aankondiging van het vertrek van Rose naar Dortmund
Bruno op wedstrijden met de grote zes van de Premier League: gescoord tegen Tottenham, maar ze zeggen dat de penalty telt niet! ↑ Manchester United middenvelder Bruno Fernandes sprak over zijn statistieken in wedstrijden met de teams van de zogenaamde big six van de Premier League
Arteta op de wedstrijd met Burnley: het is duidelijk dat er een straf was, er is geen geschil
Na de oorlog werd het Duitse team de beste in de Franse Ligue 2. De club mocht niet verder, en het richtte zijn eigen Europese Cup
Zinedine Zidane: Real Madrid heeft zich goed voorbereid op Atletico. Er zijn geen favorieten in de derby
Ronaldo kan de wedstrijd met Lazio missen voor de wedstrijd met Porto in de Champions League. Hij is niet 100% klaar