Netherlands

Grote brand in loods in Burgh-Haamstede

In een grote loods met caravans aan de Serooskerkseweg bij het Zeeuwse Burgh-Haamstede heeft een grote brand gewoed. De loods van 110 bij 50 meter en de inhoud ervan zijn volgens de brandweer verloren gegaan. Naar verwachting gaat het nablussen nog wel even duren, aldus een woordvoerder.

De brand ontstond rond 23.30 uur en de brandweer zette veel materieel in. Met succes werd voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen loodsen.

De N57 werd vanwege de brand afgesloten tussen de rotonde Haamstede en de Schelphoek. Het verkeer werd omgeleid.

Football news:

Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten
Leicester verdiende het om te winnen. Vardy is een wereldklasse speler
Juve zonder Ronaldo kon Verona en Crotone niet verslaan in Serie A de Bianconeri had eerder getekend met Crotone in de vorige ronde. Juventus kon dus niet winnen in beide wedstrijden van het kampioenschap, wat werd gemist door striker Cristiano Ronaldo, die ziek werd van coronavirus. Dit was ook de vijfde wedstrijd voor Juventus onder leiding van Andrea Pirlo. In deze wedstrijden won de club uit Turijn twee keer en tekende drie keer
Vardy scoorde 11 doelpunten in 12 wedstrijden tegen Arsenal in de Premier League. Alleen Rooney heeft meer