Netherlands

Glennis Grace en vriend uit elkaar

Entertainment

21 minuten geleden Aangepast: 2 minuten geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Verdrietig nieuws voor Glennis Grace (42). Ze laat via een video op Instagram weten dat zij en Lévy niet langer samen zijn. Een zichtbaar geëmotioneerde Glennis vertelt dat ze het heel zwaar valt.

"We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn"

"Lieve allemaal, normaal gesproken ben ik niet zo van het delen van mijn privé-dingen. Maar aangezien ik een publiek persoon ben, leek het mij het beste om dit vanuit mijzelf te vertellen", begint de zangeres. "Sinds twee maanden zijn Lévy en ik niet meer bij elkaar. Ik heb heel erg de tijd moeten nemen om dit naar buiten te kunnen brengen. We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace: 'Niet heel gezond wat ik op mijn zestiende deed'

"Het voelde in het begin zo kut, dat ik steeds iets stiller werd op social media. En dat ik mezelf even terugtrok. Dan krijg je natuurlijk ook vragen en dat is de reden dat ik het zelf naar buiten wil brengen", vervolgt ze. "Dat wil ik niet. Het is zoals het is." Glennis vertelt dat ze niet weet wat de toekomst gaat brengen, "maar voor nu is het heel erg loslaten. Ik ben nog steeds gek op hem en hij ook op mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd." 

Glennis en Lévy waren sinds 2017 een setje. Eerder vertelde ze aan RTL Boulevard nog dat de coronacrisis 'hun relatie sterker dan ooit' maakte, dat zie je hieronder. 

Football news:

Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst