Netherlands

Gemengde gevoelens bij Koeman na geslaagde ouverture met Barça

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Natuurlijk was trainer Ronald Koeman van FC Barcelona blij en misschien ook wel een tikje opgelucht dat zijn ouverture in La Liga goed was afgelopen. Zijn openingswedstrijd op de bank bij Barça tegen Villarreal eindigde in een fraaie zege: 4-0. Puntje van kritiek was daarbij nog wel dat alle treffers, waarvan twee van de excellerende tiener Ansu Fati, in de eerste helft vielen. Na de rust viel de Catalaanse productie stil en dat stemde Koeman allerminst tevreden.

"De eerste helft was geweldig van onze kant", erkende de oud-bondscoach. "We speelden goed en in het juiste ritme, als een echt team. Er zat voortdurend beweging in onze voorhoede. In de tweede helft daarentegen leden we onder meer te veel balverlies."

Koeman was lovend over het optreden van Fati, het 17-jarige supertalent. "Ik ben heel blij met hem. Hij heeft een prachtige toekomst voor zich. Vorige week vond ik nog dat hij niet zijn uiterste best deed bij ons in de voorbereiding. Daar klaagde ik een beetje bij hem over. Nu heeft hij wel alles gegeven. Hij is nog zo jong en moet nog dingen verbeteren. Soms mist hij nog een beetje concentratie."

Football news:

Sportdirecteur van Khimki ongeveer 2:0 met Rostov: we hebben bewezen dat we een team zijn en kunnen winnen op de weg
Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten
Leicester verdiende het om te winnen. Vardy is een wereldklasse speler
Juve zonder Ronaldo kon Verona en Crotone niet verslaan in Serie A de Bianconeri had eerder getekend met Crotone in de vorige ronde. Juventus kon dus niet winnen in beide wedstrijden van het kampioenschap, wat werd gemist door striker Cristiano Ronaldo, die ziek werd van coronavirus. Dit was ook de vijfde wedstrijd voor Juventus onder leiding van Andrea Pirlo. In deze wedstrijden won de club uit Turijn twee keer en tekende drie keer