Netherlands

Geen discussies: deze 4 sterrenbeelden kunnen niet tegen ruzie

Sommige sterrenbeelden zijn dol op discussies, maar er zijn er ook genoeg die een hekel hebben aan ruzie. Ze houden liever afstand hiervan en vermijden confrontaties zo veel ze kunnen. Dus niet zo’n fan van ruzie? Misschien staat de reden wel in de sterren geschreven…

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbokken zitten eigenlijk niet te wachten op discussies. Omdat ze niet graag de ander gelijk willen geven, kan een ruzie uren lang doorgaan. Dit duurt dan ook veel te lang voor een steenbok. Ook anderen hebben hierdoor vaak geen zin om met een steenbok in discussie te gaan. Voor een steenbok is het hebben van discussies dus meer een geval van tijdsverspilling, dan van een hekel hebben aan ruzie.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Er zijn twee redenen dat een weegschaal niet houdt van discussies. De eerste reden is dat de meeste weegschalen erg emotioneel zijn. Ze denken vaak aan de andere persoon in de discussie en zijn bang om ze te kwetsen. Ze houden dan ook vaak hun mening voor zichzelf. Hierdoor verliezen ze vaak discussies en daar komt de tweede reden bij kijken. Weegschalen kunnen namelijk heel slecht tegen hun verlies. Dus ga vooral geen onnodige discussies aan met een weegschaal.

Lees ook:
Altijd een rotzooi bij jullie thuis? Het komt door je sterrenbeeld

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen is een van de meest emotionele sterrenbeelden. Ze zijn dus ook absoluut geen fan van discussies. Ze voelen zich snel in het nauw gedreven en zijn ook snel gekwetst. Vissen hebben ook moeite met het loslaten van de dingen die tijdens een ruzie worden gezegd. Ze vinden zichzelf vaak te kwetsbaar voor discussies en gaan soms ook ver om de confrontatie te vermijden.

Stier (20 april tot 20 mei)

Een stier wilt altijd haar gelijk hebben en geven dan ook niet graag een ander gelijk. Toch maken ze soms een uitzondering. Net als de andere sterrenbeelden vermijden ze ruzie omdat ze erg gevoelig zijn en een ander niet willen kwetsen. Ze willen graag geliefd zijn en het altijd goed doen. Hierdoor geven ze anderen tóch wel eens gelijk, zodat de discussie snel over is en dat ze een ander geen pijn kunnen doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle, Freundin | Beeld: Pexels

Football news:

Coach Athletic Marcelino: Barcelona versloeg ons in de bekerfinale omdat ze duidelijk beter waren
Real Madrid: felicitaties aan Barcelona en haar fans met een welverdiende overwinning in de Spaanse beker
Antoine Griezmann: Ik ben gelukkig in Barca. Antoine Griezmann vatte de resultaten van de Spaanse bekerfinale tegen Atletiek samen
Ronald Koeman: Dit is niet Messi ' s laatste wedstrijd voor Barca in de Spaanse beker, ik hoop
Lionel Messi: Ik til een speciale trofee als de kapitein van een speciale club. We zijn blij
Koeman won de Spaanse beker voor de zevende keer als coach en als Barcelona-speler
Laporta op Messi bij Barca: Leo is de beste ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat hij wil blijven