Netherlands

Flinke domper voor Guus Meeuwis

Guus Meeuwis heeft zijn concerten in New York weer uitgesteld. Dat meldt de Noord-Brabantse zanger op zijn website. De optredens in de Webster Hall zijn met een jaar verschoven en staan nu gepland voor het laatste weekend van oktober 2022.

Het is volgens Guus te onzeker of de show in oktober dit jaar zonder beperkende maatregelen georganiseerd kan worden. Zo gelden er op dit moment nog reisbeperkingen tussen Nederland en de VS. Daarom heeft de 49-jarige zanger zijn Amerikaanse concertreeks net zoals vorig jaar uitgesteld. “Dat spijt ons enorm, maar het ijs is nog te dun”, schrijft Guus op zijn website.

25 jaar in het vak

De zanger zou in het najaar van 2020 al optreden in New York. Hij wilde stilstaan bij het feit dat hij 25 jaar in het vak zit met een aantal concerten in het buitenland. Door de coronacrisis heeft deze reeks nog niet plaatsgevonden. De aangeschafte concertkaarten blijven geldig voor de nieuwe data.

Football news:

Jamie Carragher: als Liverpool niet versterkt, zal het moeilijk zijn om de stad van de top te gooien. En laten we niet vergeten Chelsea en Manchester United
Messi zal niet trainen met Barca totdat hij een contract ondertekent
Juventus tekent Santos voor Caio Jorge. Salaris-1,5 miljoen euro plus bonussen
Allegri op Juve: Ronaldo is vol enthousiasme. Dybala heeft een spierprobleem. Kulusevski moet worden toegevoegd
Nedved over Locatelli: Juve beschouwt haar aanbod eerlijk en goed
Koeman op 3-0 met Stuttgart: een geweldige wedstrijd van Barca tegen een sterk team. We zijn op de goede weg
Mkhitaryan wil concurreren met Roma voor de scudetto: er zal niets meer over zonder trofeeën aan het einde van zijn carrière