Netherlands

FIOD neemt grote berg nep-merkkleding in beslag

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft 7500 stukken namaak-merkkleding in beslag genomen. De kleding lag in drie loodsen in Amsterdam, Purmerend en Zwanenburg. Het gaat om vervalsingen van luxemerken, zoals Versace, Dsquared, Stone Island, Moncler en Louis Vuitton. Ook werden er accessoires en schoenen gevonden.

Twee mannen van 35 en 22 jaar uit Amsterdam gelden als verdachten in het strafrechtelijk onderzoek. Ze werden al op 24 april vorig jaar gepakt en korte tijd vastgehouden. Ook toen werden ze verdacht van handel in vervalste merkkleding.

Begin deze maand ontving de FIOD een tip dat de handel nog steeds gaande was. De nieuwe verdenking wordt toegevoegd aan het proces-verbaal dat van de twee verdachten is opgemaakt. De rechter gaat daar in een later stadium over oordelen.

Vandaag is niemand aangehouden. De gevonden namaak-merkkleding wordt vernietigd.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet