Netherlands

Fidget toys ineens razend populair door TikTok

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Er is een nieuwe online trend: fidget toys. Dat is klein speelgoed met felle kleuren waar je mee kunt friemelen. En dat speelgoed is vooral populair geworden door TikTok.

Het is niet voor het eerst dat zoiets populair is. In 2017 speelden veel kinderen met fidget spinners. Iets later werd knijp-speelgoed populair en namen veel kinderen een squishie mee naar school.

Indy van 11 zag het speelgoed ook voor het eerst op TikTok, en besloot het toen zelf te gaan verkopen via een Instagram-kanaal.

Zo veel mensen willen ze hebben, maar als je ze bij een buitenlandse website bestelt duurt het superlang voordat ze binnen zijn. Bij mij duurt het maar 1 tot 3 werkdagen.

Indy

Je hoort het hele verhaal van Indy in de video bovenaan.

Football news:

Tuchel-Werner: Timo, jij speelt rechts. Je speelt al een kwartier links. Begrijp je het niet? Chelsea manager Thomas Tuchelapl vestigde de aandacht op de verkeerde positie van zijn landgenoot Timo Werner. Timo, hoe lang blijf je links Spelen? Je speelt rechts
Liverpool heeft 7 punten achter de Champions League zone, 8 punten achter de verloren degenen
Neymar kan spelen tegen Barcelona voor ongeveer 30 minuten
Benfica biedt Diego Costa een 2-jarig contract met een salaris van 3 miljoen euro per jaar
Pep is geobsedeerd door tactiek. Hij ziet en wil zoveel dingen veranderen dat het een probleem kan zijn
Cavani is dicht bij een overeenkomst met Boca Juniors. Hij wil Manchester United verlaten in de zomer
Er zijn slechts 6 coaches in de wereld met een positieve balans tegen Pep. De leider van de rating-Sulscher